Haberler

Aşkını İlan Ettiği Boya, Katilini Yakalattı

Gaziantep'te inşaatlarda boyacılık yapan 21 yaşındaki Sinan Kurtoğlu, geçen yıl Aralık ayında sevgilisinin evinin duvarına kırmızı boyayla yazı yazarak aşkını ilan ettikten sonra motosikletiyle evine dönerken gri renkli hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmayla motosiklette bulunan kırmızı renkli boyanın tampona dökülmesine sinirlenen araç sürücüsü, tartıştığı Kurtoğlu'nu tabancayla vurup öldürdükten sonra kaçtı. Cinayetin ardından polis, 43 güvenlik kamerası görüntülerini izleyip, gri renkli 700 hafif ticari aracı inceleyip, 750 kişiyle görüşerek şüpheli 28 yaşındaki Nuh Karaçetin'e ulaştı.

İnşaatlarda boyacılık yapan Sinan Kurtoğlu, geçen yıl 21 Aralık gecesi sevdiği genç kızın Yeşilevler Mahallesi'ndeki evine gitti ve buradaki bir duvara, yanında bulunan kırmızı boya ile aşkını ilan ettiği yazılar yazdı. Kurtoğlu, aşkını ilan etmesinin ardından 27 J 1628 plakalı motosikleti ile dönerken önünde ilerleyen gri renkli hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki kırmızı renkli boya, hafif ticari aracın tampon kısmına döküldü. Araçtan inen sürücü, boya dökülmesi nedeniyle tartıştığı Sinan Kurtoğlu'nu tabancayla vurarak kaçtı. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kurtoğlu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldü.

43 KAMERANIN KAYITLARI İNCELENDİ

Olayın ardından soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Görgü tanıkları Kurtoğlu'nun tartıştığı sürücü tarafından tabancayla vurulduğunu ve plakasını alamadıkları gri renkli hafif ticari araçla kaçtığını söyledi. Bunun üzerine bölgedeki mobese ve işyerlerine ait 43 güvenlik kamerasının görüntü kayıtları incelemeye alındı ancak cinayetin ardından kaçan aracın plakası belirlenemedi.

700 ARAÇ İNCELENDİ, 750 KİŞİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekibin yürüttüğü soruşturma derinleştirildi ve cinayet şüphelisine ulaşmak için her yola başvuruldu. Özel ekip, yaptığı araştırmada plakası öğrenilemeyen gri renkli hafif ticari araçtan kentte 700 adet bulunduğunu belirledi.

Bunun üzerine kentte kaydı bulunan benzer renk ve markadaki araçlar tek tek incelemeye alındı, şüpheliye ulaşmak için araç sürücüleri, olay yeri ve Kurtoğlu'nu tanıyan 750 kişi ile iletişime geçildi, yüz yüze görüşüldü.

SUÇ KAYDI OLANLARA YOĞUNLAŞILDI

İlk etapta sonuca ulaşamayan ve eldeki tek ipucu olan kırmızı renkli boyayı araçların tampon kısmında bulamayan polis, bu kez araç sürücüleri arasında elemeye gitti ve suç kaydı olan veya suça eğilimli olanlara yoğunlaştı.

Polis, çalışması sırasında eleyerek azalttığı araç sahiplerini mercek altına aldı. Bu sırada takibe alınan araçlardan birisinin yakın tarihte tamponunun değiştirildiğini saptayan polis, ismi açıklanmayan sürücüyü gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen araç sahibi, aracını olay günü arkadaşı olan Nuh Karaçetin'e verdiğini ve tamponunu boya olduğu için değiştiğini ancak cinayeti bilmediğini söyledi.

ŞÜPHELİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine polis, şüpheli Nuh Karaçetin'i Deniz Mahallesi'nde bir arkadaşının evinde yakaladı. Yapılan baskında şüpheli Nuh Karaçetin gözaltına alınırken, yapılan aramada 2 av tüfeği, 12 fişek ile 13 gram esrar ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen ve daha önce uyuşturucu suçundan kaydı bulunduğu saptanan şüpheli sorgulamasında suçunu itiraf etti. Cinayeti itiraf eden şüpheli, sorgulamasında, "Motosikletiyle araca çarptı ve bu sırada elindeki kovdaki boya tampona döküldü. Bu nedenle tartıştık ve tabancayla kendisine ateş ederek kaçtım" dediği öğrenildi. Pişman olduğunu da söyleyen şüpheli sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title