Haberler

Aşkın ve Özdağ Sandal'a Müjdelerle Gitti

AK Parti Kula Belediye Başkanı ve başkan adayı Selim Aşkın, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile birlikte Sandal AK Parti Teşkilatı'nı ziyaret ederek yapılacak olan hizmetler noktasında halk ile bir araya geldi.

AK Parti Kula Belediye Başkanı ve başkan adayı Selim Aşkın, AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile birlikte Sandal AK Parti Teşkilatı'nı ziyaret ederek yapılacak olan hizmetler noktasında halk ile bir araya geldi.

Yerel Seçimlere yaklaşık 18 gün kaldığını belirten Aşkın, çıkan sonucun birliğin ve beraberliğin büyümesine vesile olmasını diledi. Sandal halkı ile sık sık beraber geldiklerini belirten Başkan Aşkın, "Her konuşmamda şunları söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Fitne ile fesat ile yalanla dolanla bir yere varamayız. Bizim amacımız bu zamana kadar adam gibi hizmet etmek oldu. Yanlışlarımız olabilir, bizi beğenmeyebilir ile memnun kalmayabilirler. Farkında olmadan kırdığımız incittiğimiz insanlar olabilir. Bu zamana kadar niyetlerimiz hep hayırlı oldu akibetimiz içinde hep hayır yaptık. Kula'nın geçmiş dönemlerden bu zamana nasıl geldiğini sizler bizlerden daha iyi bilirsiniz. 51 köyümüzün en ücra köşelerinde mahallelerimizde en iyi hizmetler verilmeye çalışıldı. Sandal ve Kula öylesine iç içe girmiş ki her gün sokaklarda beraberiz. Bu birliğimiz ve beraberliğimiz bu dünya var olduğu sürece devam edecek. Sandal Belediyesi binası hiçbir şekilde kapatılmayacak. Belediyeyi büyüterek bu bölgenin tamamını buradan idare edeceğiz. Gökçeören Belediyesi kapanmayacak. Bebekli köyüne yeni bir belediye binası daha yapacağız. Bu belediyelerde çalışan personelimizin nerede çalışmak istediği konusunda tartışma sonunda herkes yerine yerleşti. Biz bu zamana kadar kimsenin onuru ile haysiyetiyle şerefi ile oynamadık. Kimsenin ekmeğine son vermedik. Büyükşehirde çalışmak isteyen arkadaşlarımızı büyükşehire Kula belediyesinde çalışmak isteyen arkadaşlarımızı Kula belediyesine taşeronda çalışan arkadaşlarımızın sorumluluğunda tamamen bizim üzerimizdedir aynı şekilde çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ise konuşmasında, "Biz AK Parti Hükümeti olarak iktidara geldiğimizde vermiş olduğumuz her türlü sözü yerine getirdik. Borçlarımızı ödedik, duble yollar yaptık, hastaneleri yeniledik. Eğitim sistemi yenilendi, Engelli yasası çıktı, kadınlarımıza sahip çıktık. 65 yaş üstündeki vatandaşlarımıza maaşa bağladık. Manisa'ya beş tane organize sanayi kurduk. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Adnan Mendres'e yaptıklarını yapmak istiyorlar. Bir gecede Adnan Menderes'i asttılar. Biz buna engel olacağız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özdağ Selim Aşkın Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title