Haberler

Aşkın İlk Fotoğrafı

Demet Evgar ve Sarp Levendoğlu Aşkı Sonunda Belgelendi..

İlişkilerini bir ay boyunca gözlerden uzak yaşamayı başaran ikili, önceki akşam görüntülenmekten kurtulamadı.

Müzisyen sevgilisi Sertaç Özgümüş'ten yaz aylarında ayrılan Demet Evgar ile geçtiğimiz Kasım ayında Begüm Birgören'le yollarını ayıran Sarp Levendoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Demet Evgar ile Sarp Leventoğlu, önceki akşam Cihangir'deki Aliye Restorant'ta görüntülendi.

Arkadaş grubuyla geldikleri mekanda gazetecilerden habersiz birbirlerine sarılan ve öpücükler konduran çiçeği burnunda çiftin mutlulukları gözlerden kaçmadı. Flaşların patlamasıyla birlikte şaşkınlık yaşayan oyuncu çift, bir aylık kaçamağın sonunda aşkın ilk fotoğrafını vermiş oldu.

Mekanda keyifli bir gece geçiren Demet Evgar ve Sarp Levendoğlu çifti, gece sonunda arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu anı ölümsüzleştiren ikili, gazetecilerin "Hayırlı olsun" dileğine gülümseyerek karşılık verdi. Yakındaki bir eve giren ikilinin, "Aile yemeği yedik" açıklaması ise akıllara "Nişan mı var" sorusunu getirdi.

Kaynak: Vatan

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sarp Levendoğlu Begüm Birgören Demet Evgar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title