Haberler

Aşkın Dansı "TANGO" Beylikdüzü'nü Isıttı

Güncelleme:

Sanatın kenti Beylikdüzü'nde, "Golden HornEnsamble" Tango Ala Turca, vatandaşlarla buluştu.

Duyguları en iyi anlatan danslardan biri olan tango, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde "Golden HornEnsamble" Tango Ala Turca'yla aşkın dansını izletti. Birbirinden yetenekli dansçıların sahne aldığı gecede, dans ekibi performansıyla herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Çiftli dans olan tangoya ve canlı performans gerçekleştiren gruba büyük ilgi gösteren halk, şarkılara da eşlik etti.
Usta Sanatçı Şarkılarla, Dansçılar Tangoyla Büyüledi

Birçok makamdan söylenen tango şarkılarını, büyük bir beğeniyle dinleyerek tangonun görsel büyüsüne de kapılan vatandaşlar, Sen Gittin Gideli Firardadır Uykular, Mor Erguvanlar Bakmasın Gözlerin Başka Birine, Bu Şarkı Hiç Bitmesin, Öperek Uyandırdım Bu Sabah Ayrılığı gibi ünlü parçaları müziğin duayeni Ahmet Kadri Rizeli ile birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Tün Gruba Çiçek Takdim Edildi

Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı'nın İstanbul şiirini de besteleyerek sürpriz yapan Rizeli, büyük alkış aldı. Bir dansçıyla birlikte kendi şiiri eşliğinde dans eden Bayladı, tüm gruba teşekkür ederek, performansları için tebrik etti, herkese çiçek takdiminde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title