Haberler

Aşkım Kapışmak "3 Eğitim 3 Sertifika" için Gazianteplilerle Buluştu

Güncelleme:

Ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, yeni eğitim programı "3 Eğitim 3 Sertifika" Türkiye turnesi kapsamında İpek Yolu Rotary Kulübü ev sahipliğinde Gazianteplilerle buluştu.

Şehitkâmil Kültür ve Kongre merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte adeta izdiham yaşanırken katılımcılara etkinlik sonrasında üç ayrı sertifika verildi.

Yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken İpekyolu Rotary Kulübü Çocuk Felcine dikkat çekmek ve toplumsam eğitime katkı sağlamak amacıyla Ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak'ı, yeni eğitim programı "3 Eğitim 3 Sertifika" Türkiye turnesi kapsamında Gazianteplilerle buluşturdu. Büyük ilginin gösterildiği etkinlikte açılış konuşmasını yapan İpekyolu Rotary Kulübü Başkanı Işınsu Alpay yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun birçok sorununa çözüm ürettiklerini belirterek yapılan etkinliğin özellikle bireysel gelişim açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak "Bugün aramızda Ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak ve ekibi bulunuyor. Gazianteplilerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinliğimizliğe gösterilen ilgi toplumun bütün kesimlerinin bu tür eğitimlere gereksinim duyduğunun en güzel örneği. Biletleri günler öncesinde tükenen etkinliğimize benzer farklı etkinlikleri de önümüzdeki süreç içerisinde gerçekleştireceğiz. Aşkım Kapışmak bu gün katılımcılara Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili, İnsanları Etkileme Ve İkna Etme Sanatı, Motivasyon ve Verimli Çalışma Yöntemlerini konularında üç ayrı eğitim verdi. Eğitimlerin sonunda ise katılımcılara her alanda birer olmak üzere toplam üç sertifika verildi." dedi. Gazianteplilerin büyük ilgisini gören ve adeta izdihamın yaşandığı etkinlikte Aşkım Kapışmak katılımcılara yönelik Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili, İnsanları Etkileme Ve İkna Etme Sanatı, Motivasyon ve Verimli Çalışma Yöntemlerini izleyicilerin de katılımıyla anlattı. Etkinliğin sonunda ünlü yazar son dönemlerde en çok satan kitaplarından "Carpe Diem", "Dolce Vita","Kalbin Anahtarı" adlı kitaplarını imzaladı. Etkinliği çok faydalı bulduklarını ifade eden katılımcılar ise İpekyolu Rotary Kulübünü kutlayarak bireysel gelişime katkı sağlayan bu tür etkinliklerin arttırılmasını istediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aşkım Kapışmak İpek Yolu İpekyolu Türkiye Güncel Haberler

title