Haberler

Aski'ye Ait Kamyonet Takla Attı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Adana'nın Kozan İlçesi'nde ASKİ'ye ait kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü 40 yaşındaki Hasan Haydar öldü, 37 yaşındaki Atilla Sandıkçı ve 46 yaşındaki Kazım Boynuz ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Suluhan mevkiinde meydana geldi. Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerine göreve giden Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) ekibi, akşam saatlerinde Hasan Haydar'ın kullandığı kamyonetle kent merkezine dönüşe geçti. İddiaya göre, Hasan Haydar'ın idaresindeki 01 DRS 30 plakalı kamyonet, Kozan İlçesi Suluhan mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak takla attı. Kazada Hasan Haydar, olay yerinde hayatını kaybederken, diğer ASKİ çalışanları Atilla Sandıkçı ve Kazım Boynuz ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralı Sandıkçı ve Boynuz, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. - Kozan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tufanbeyli Saimbeyli Kozan Feke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title