Haberler

ASKİ, Ordu Caddesindeki Alt Yapı Sorununu Çözüyor

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Nazilli Ordu Caddesindeki altyapı sorunlarını çözmek için çalışma başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Nazilli Ordu Caddesi'ndeki altyapı sorunlarını çözmek için çalışma başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Nazilli'de tespit edilen alt yapı sıkıntılarını bitirmek için önemli bir proje çerçevesinde çalışmalarına başladı. ASKİ ekipleri, Nazilli'de su ve kanalizasyon ile ilgili en çok arıza şikayetinin geldiği Ordu Caddesi'ne ilk kazmayı vurdu. Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı ile Ordu Caddesi'nin kesiştiği noktadan çalışmalarına başlayan ASKİ ekipleri, çalışmanın en kısa zamanda tamamlanması için caddenin Hürriyet Caddesi ile buluştuğu Nazilli Belediyesi önündeki noktadan da çalışmalarına 16 Ocak sabahı başlayacak.

ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol, Nazilli'de Ordu Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Küçükerol, "Aydın Büyükşehir Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Nazilli'nin sağlıklı içme suyu kullanması için çalışmalara başlanması talimatı verdi. Ordu Caddesi altyapı konusunda sorunlu bir bölge ve ASKİ olarak sık sık arıza şikayeti alıyorduk. Bu nedenle çalışmalarımız öncelikle burada yoğunlaşacak. Sağlıklı kullanıma uygun olmayan asbestli içme suyu hattı yenilenecek. Çalışmamız bu bölgede hem içme suyu hem de kanalizasyon hattını kapsıyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nazilli Aydın Ordu Yerel Haberler

title