Haberler

Aski Genel Müdürü Oprukçu: "Projelerimiz Hız Kesmeden Sürecek"

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu,Adanalılara en iyi hizmeti vermek için projelere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu,

Adanalılara en iyi hizmeti vermek için projelere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Oprukçu, yaptığı açıklamada, her gün birçok noktada çalışan ASKİ ekiplerinin, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu çalışmalarına hız verdiğini, şehrin dört bir yanında projeler ve çalışmaları devam ettirdiğini belirtti.

ASKİ içme suyu ekiplerinin yaklaşık 100'e yakın noktada; kanalizasyon ekiplerinin ise 150 ayrı noktada çalıştığını vurgulayan Oprukçu, Toros, Havuzlubahçe, Akkapı ve Levent mahalleleri gibi birçok bölgede yeni hat, hat yenileme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Adanalı'ya söz veren ve "Bir şey değişecek, her şey değişecek" diyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün sözünü yerde bırakmayıp onun Adanalılara verdiği değeri bilerek bu sorumluluğun bilincinde çalışmalarımıza ve projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Oprukçu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title