Haberler

Aski'den Göller Yaylası'nda İftar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ tarafından Göller Yaylası'nda düzenlenen iftarda yayla sakinleriyle bir araya geldi. Göller Yaylası'na su çalışmalarının son durumuyla ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, suyun bir ay sonra Göller Yaylası'na ulaşacağı müjdesini vererek çalışmalarından dolayı ASKİ'ye teşekkür etti.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yusuf Baş, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

BengüTürk Televizyonu'nun 'İftara Doğru' programının da canlı yayın yaptığı iftar programında bir konuşma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Allah'ın izniyle Göller Yaylası iftar buluşmaları geleneği, her zaman sizlerle devam edecek. İnanıyorum ki, sizlerle bir araya gelmeye her zaman yüzümüz olacak" dedi.

"YAYLA SEZONU BİTMEDEN, SU GELECEK"

ASKİ tarafından yapımına devam edilen Göller Yaylası Projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, "Buraya, sizleri 3. defa ziyaret etmeye geliyoruz. İlk ziyaretimizde, buranın uzun bir tarihten bu yana susuz olduğunu ifade etmiştiniz. Davasını,'hizmet sunmak olarak tanımlamış bir yerel yönetici olarak, bu işin 'büyüklüğü, yükü nedir' diye hiç sormadan, ' tamam, biz Göller Bölgesi'nin suyunu getireceğiz' dedik. Seçildiğimiz günden bu yana çalışıyoruz. Allah nasip ederse, siz bu sezon yaylayı terk etmeden, bir ay gibi kısa bir zaman içinde Göller Yaylası'na su gelecek. Şu an 17 kilometrelik boru döşeme hattı tamamlanmış durumda. 'Türkiye uçtu' söylemlerine rağmen, kucağımızda bulduğumuz susuzluk ve yolsuzluk sorunlarının, 21. yüzyılda Türk milletinin kaderi olmayacağını bildiğimiz için gözü kara bir şekilde, bu hizmetlerinin hepsini yapmaya söz verdik. İnce hesaba hiç girmedik. Göller Yaylası'na su getirmek büyük bir hayal adeta bir rüyaydı. İnşallah bir daha ki sefere, Göller Yaylası Suyu açılış programında bir araya geleceğiz. Su, Saimbeyli sınırından Göller Yaylası'na getirilirken, Saimbeyli'nin Yardibi, Değirmenci Uşağı, Kapaklıkuyu, Halilbeyli ve Ayvacık köyleri, Kozan'ın Kuyubeli, Boztahtalı Akçalıuşağı köyleri, Feke'nin Tokmanaklı köyünün de suyunu bu projeyle tamamlıyoruz. Size vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz Adana'nın zor coğrafi şartlarına rağmen verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz" dedi.

"DAVAMIZ, HİZMETİMİZDİR"

Siyasi bir kimlik sahibi olmalarına rağmen, öncelikle Allah rızası ve insan için hizmet yaptıklarını vurgulayan Başkan Sözlü, "Davamız, hizmetimizdir. Göller Yaylası ve Kızıldağ Yol Projesi, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin de takibinde olan projelerdir. Bütün Kozan'a, bütün Göller Yaylası'na, ve bütün Adana'ya Sayın Genel Başkanımın selamını getirdim" dedi.

Konuşmasında Ramazan ayının değer ve önemine de değinen Başkan Sözlü sözlerine şöyle devam etti:

"Ne mutlu bize ki, kendi bayrağımız altında, huzur içerisinde ve gururla iftar buluşmalarında bir araya geliyoruz. Cenab-ı Allah, aziz Türk milletini nice iftarlara, nice Ramazanlara ağız tadıyla ulaştırsın. Cenab-ı Allah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetleri, bütün İslam aleminin ve Doğu Türkistan'da yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yaşamış olduğu sıkıntıların bitmesi için yüksek huzurunda kabul etsin. Gelecek sene Ramazan ayında, Göller Yaylası'nda çeşmelerden tazyikli suların aktığı yeni bir Ramazan ayında, iftarda buluşmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum "

SÖZLÜ'DEN ASKİ'YE TEŞEKKÜR

Konuşmasının sonunda ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar olmak üzere tüm ASKİ bürokratları ve çalışanlarına teşekkür eden Başkan Sözlü, "Milliyetçi belediyecilikte vermiş olduğumuz sözün bedeli ve maliyeti önemli değildir. Böylesi önemli bir projede sözümüzü yerine getirmede bizi mahcup etmediler, belediye başkanlarının yüzünü kara çıkarmadıklar" Göller Yaylası'nda büyük bir coşku ve tezahürat ile karşılanan Başkan Hüseyin Sözlü, iftar programı öncesi vatandaşlar ile sohbet etti, onların sorunlarını dinledi. Göller Yaylası'na vermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket verilen Başkan Hüseyin Sözlü vatandaşların duaları ile uğurlandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Sözlü Saimbeyli Kozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title