Haberler

ASKF'den Aslanapa Stadına İnceleme

Güncelleme:

Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve beraberindeki heyet Aslanapa Kaymakamlığınca yapımı son aşamasına gelinen İlçe futbol sahasında incelemelerde bulundu.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz ve beraberindeki heyet Aslanapa Kaymakamlığınca yapımı son aşamasına gelinen İlçe futbol sahasında incelemelerde bulundu.

Aslanapa ilçe stadında incelemelerde bulunan ASKF heyeti, soyunma odaları, zemini, tribünü, yedek kulübeleri, kale direkleri ile tamamıyla nizami olarak inşa edilen futbol sahasının 2013-2014 sezonunda deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan ilçe futbol takımı olan Aslanapaspor'un müsabakalarını oynayabileceği kararını verdi.

ASKF Başkanı Murat Cengiz, stadın yapımında emeği geçen ilçe Kaymakamı Mustafa Güngör'e ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek Kütahya ve ilçelerinde amatör sporun iyi seviyelere gelebilmesi için çalıştıklarını, idarecilerin amatör spora destek verdiğini görmelerinin kendilerini oldukça memnun ettiğini söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Cengiz Aslanapa Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title