Haberler

Askf Başkanı Murat Cengiz: "Sentetik Saha Gediz'e Yakışmıyor"

Gediz ilçesini ziyaret eden Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, sentetik sahaya kavuşan Gediz’in kendisine yakışır şekilde bir futbol tribününe sahip olamadığını söyledi.

Gediz ilçesini ziyaret eden Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, sentetik sahaya kavuşan Gediz'in kendisine yakışır şekilde bir futbol tribününe sahip olamadığını söyledi.

Gediz Stadına uygun bir tribün yapılması için verdikleri mücadelenin hala bir sonuca ulaştırılamadığını belirten Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, şu şekilde konuştu: "Bu tribün sentetik sahaya kavuşan Gediz'e yakışmıyor. Bayramlarda olsun, spor müsabakalarında olsun veya çeşitli etkinliklerde olsun çağa uygun şekilde kullanabileceğimiz şurada rahat bir tribünümüz yok, bir şeref tribünümüz yok, bir kapalı tribünümüz yok.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmed Ali Saraoğlu'na ben çok teşekkür ediyorum, bunun projesini kendisi belediye imkanları doğrultusunda yaptı. Bu proje Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kanalıyla Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğüne gitmiş bulunmaktadır. Bunu takip ediyoruz. Ama biz buradaki tüm siyasilerden ve bilhassa ilçenin sporuna yön veren şahıslarından da destek bekliyoruz.Buradaki tribünün çok çabuk şekilde hayata geçmesini arzuluyoruz. Bir ilçemizde tribünün olmayışı Federasyon Yönetim Kurulu olarak bizleri üzüyor. Sizlerde gördüğünüz gibi Kış günleri yağmurda, karda, soğukta yer arıyor seyircilerimiz ve yöneticilerimiz. Yaz geldiğinde güneşten ve sıcaktan kaçıyoruz. En kısa zamanda buradaki tribünün hayata geçmesi gerekir. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kütahya Valiliği, Spor Genel Müdürlüğü, Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyesi ile gerekli yazışma ve görüşmeler 2013 yılında gerçekleştirilmiştir. 2014'te inşallah tribünümüz yapılacaktır."

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk ise, "Diğer ilçelerde tribünler yapılırken defalarca dile getirmemize rağmen 23 bin nüfuslu ilçemize bir türlü tribün yapılamadı. Maalesef bu konuda takımlar ve sporseverler mağdur bırakılmıştır.

Gediz merkezde 5 takım, belde ve köylerde 10 takım bulunmaktadır. Bazı takımlarımız da U14 ve U17 gibi kategorilere yani altyapılara önem vermektedirler. Yaklaşık bin kişiye ulaşan gençlerimize bu kulüpler sahip çıkarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktadır. Ayrıca maç ve antrenman yoğunluğundan dolayı gece kullanımına açılan stadımızın ışıklandırılması da önemli bir gelişme olacaktır. Sporseverlerimiz de daha iyi ortamda maç seyretmeyi hak etmektedirler. Bütün kulüplerimizin ve sporseverlerimizin bu haklı isteklerinin bir an evvel gerçekleşmesini istiyoruz.Başta Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Spor Müdürümüz, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Milletvekillerimizden bu sıkıntılarımızın giderilmesi için destek bekliyoruz. Bu gençler hepimizin" ifadelerini kullandı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmed Ali Saraoğlu Murat Cengiz Gediz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title