Haberler

Askerler Dolasıya Eğlendi

Güncelleme:

Yeşilyurt halk eğitim merkezinin Malatya hem gençlik ve spor kulübü tiyatro topluluğu tarafından askerlere doğaçlama tiyatro gösterimi yapıldı.

Yeşilyurt halk eğitim merkezinin Malatya hem gençlik ve spor kulübü tiyatro topluluğu tarafından askerlere doğaçlama tiyatro gösterimi yapıldı. Oyunda usta öğreticiler Nurullah Kadak, İrem Alhan, Levent Yücel ve kursiyer M. Tolga Tunç oyuncu olarak yer aldılar.

Kahkaha ve alkışın bol olduğu oyunda askerler oyundan çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.
Halk eğitim müdürü Veysel Güler; "Malatya Valiliğimiz ve 7. Ana jet üstü arasında imzalanan protokol gereği Yeşilyurt halk eğitim merkezi olarak bu protokolün sekretaryasını yapıyoruz. Bu kapsamda kültürel, eğitsel ve sosyal faaliyetlerde bulunuyoruz. Erlerimize yönelik çeşitli kurslarımız var. Bugün de etkinlik olarak tiyatro sunumumuz olacak. İnşallah askerlerimiz keyifli dakikalar geçirirler" dedi.

Oyun sonunda konuşma yapan Halk eğitim merkezi tiyatro topluluğu genel sanat yönetmeni Ömer Konakçı "oyuncu arkadaşları tebrik ediyorum. Hepimize keyifli dakikalar yaşattılar" dedi.

Oyuncu usta öğretici Nurullah Kadak; "Bugün askerlere oyuncu arkadaşlarımla birlikte doğaçlama bir oyun oynadık askerler bugün çarşı izinlerini buraya gelerek harcadılar biraz ön yargıyla gelmişlerdi. Ama oyunun çok güzel oyduğunu oyundan çok memnun kaldıklarını çarşı izinlerinin boşa gitmediklerini söylediler. Buda bizi mutlu etti" dedi.

Oyuncu usta öğretici Levent Yücel; Biz sürekli askerlerimize oyunlar sahneliyoruz. Ben buradan bize bu şansı veren Yeşilyurt halk eğitim müdürlüğüne müdürümüz Veysel Güler'e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz dedi.

Gösteri sonunda 7. Ana Jet üstü askerleri halk eğitim merkezi genel sanat yönetmeni Ömer Konakçı ve oyunculara çiçek taktim ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title