Haberler

Askerin Dur İhtarına Uymayan Şüpheli Öldü

Diyarbakır-Bingöl karayolunda jandarma ekiplerinin rutin yol uygulaması sırasında “dur” ihtarına uymayan bir kişi, askerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Diyarbakır- Bingöl karayolunda jandarma ekiplerinin rutin yol uygulaması sırasında "dur" ihtarına uymayan bir kişi, askerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Ölen kişinin üzerinden tabanca ve sahte kimlik çıktı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Abalı Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, rutin yol kontrolü esnasında şüpheli bir kişiyi durdurmak istedi. Askerin "dur" ihtarına uymayan şüpheli kaçmaya başlayınca askerler tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu yaralanan şüpheli, önce Lice Devlet Hastanesi'ne, oradan da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Şüpheli, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölen şüphelinin üzerinden tabanca ve sahte kimlik çıktığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bingöl Lice Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title