Haberler

Askeri Lisede 'Türkiye'yi Nasıl Vurursunuz' Dersi

Güncelleme:

Rusya Harb Akademileri'nde, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerdeki askeri üslere saldırı düzenlenen bir simülasyon hayata geçirildi.

Rusya'da Savunma Bakanlığı'na bağlı Kamu Konseyi, uluslararası ilişkilerde değişen dengeleri müfredata yansıtmak için yapılması gereken değişiklikleri ele aldı.

Rus gazetesi Kommersant'ın haberine göre, askeri öğrencilere ilerleyen teknolojiyi kapsayan eğitimler verilmesi planlanırken, buna örnek olarak Harb Akademileri'nin başında bulunan Korgeneral Oleg Makareviç, Türkiye ve Letonya'nın aralarında bulunduğu bazı ülkelerdeki askeri üslere saldırı düzenlenen bir simülasyonu hayata geçirdi.

4 YIL ÖNCESİNDEN FARKLI BİR STRATEJİ

Gazeteye göre Makareviç, artık dört yıl öncesinden farklı bir askeri stratejileri olduğunu belirterek 'Ukrayna krizi, Kiev'in ABD yanlısı olması, IŞİD terör örgütü tehdidi, Kore'deki istikrarsızlık' gibi birçok faktörü örnek gösterdi.

SAVAŞ ROBOTLARI İLE İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI DA ÖĞRETİLECEK

Korgeneral aynı zamanda eğitimin modernleşmesi gerektiğini; askeri liselerde savaş robotları, insansız hava araçları gibi ileri teknolojilerin öğretileceğini belirtti.

TÜRKİYE'YE SALDIRI SİMÜLASYONU!

Marakeviç'in buna örnek teşkil etmesi amacıyla, Türkiye'nin de arasında bulunduğu ülkelere saldırı düzenlenmesini işleyen bir simülasyonu bizzat kendisi kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rusya Federasyonu Letonya Türkiye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (165)

GeverlimobilWeb@haberler.com:

Rusya ile savaşa girsek bu ülkedeki ırkçılar gene kardeşlik naraları atacak çünkü türkler, kürtleri her zaman savaşta kullanmış ve savaş bittikten sonra ikinci sınıf muamelesi yapmıştır.. Bir köpeğin dostluğu bir dostun köpekliğinden daha iyidir.. Aslında doğuda Rusya ile birleşip batıya kadar sizi haritadan silmek lazım

12
34
yanıtYanıtla
vatan:

Bize Allah yeter , git siyonist , rus , ermeni , rum ne buldun birleş , sen zaten din taifesinden de çıkmışsın.

yanıt6
yanıt3
mkanat:

evet haklısın. . ondan hala kontrol bizde.

yanıt1
yanıt1
IŞİD:

sizmi sileceksiniz sizin tükiye topraklarında yaşama tarihiniz belli özal zamanında ıraktan kaça kaça geldiniz daha türkçe konuşmayı bilmeyen yaratıklar var içinizde o kadar erkektiniz gidipte ışide saldırsaydınızya entari giyerek kaçmayıda iyi bilirsiniz siz

yanıt5
yanıt2
Geverlim@m.m:

Kurtuluş savaşında şehit olan binlerce kürdün sayısını savaş medyanız ile halka neredeyse kürtler savaşa katılmadı gibi haber yaptınız evet bir kahraman sayabilirim ülke işgal altındayken seyit onbaşının tek başına kaldırdığı 230 kiloluk top mermisini topun ağzına sürmüş ateşlemiş ve düşman gemisini vurmuş savaşçılar denize batmıştır cahilll senii

yanıt2
yanıt4
DOĞUKAN:

nankör. 1915de doğu anadoluda rus ve ermeniler katliam yaptı. kürt türk demedi müslümanları katlettiler. cahillik seninki. . . .

yanıt3
yanıt2
Geverlim@m.m:

İşide suriye devletinin gücü edemedi musulu bir günde alan işid kobaneyi 5 ayda alamadı 4 senedir aralıksız savaşıyoruz kürtler savaşçı bir halktır.. İşidin elindeki silahlar bizim elimizde olsa onları şimdiye kadar suriyeden silmiştik ama senin gibi klavye kabadayıları işide turkiye üzerinden hizmet etti işidi suriyedeki kürtlerin ve türkmenlerin üstüne sürdüler her türlü imkanı sundular madem o kadar delikanlısın neden silahlanıp türkmenlerine sahip çıkmadın türkmenler YPG ye sığındı aslanim

yanıt3
yanıt30
Geverlim@m.m:

Doğukan Türkiyenin Rusyadan ne farkı var Türkiye senelerdir kürt halkı üzerinde katliam yapıyor. Maraş, dersim, çorum, roboski, Gelye zilan bölgesinde binlerce insan katledildi binlerce insan basit suçlarla 100 seneye kadar cezaya carptırılmış şuan cezaevinde daha iki ay önce 47 kişi kobane eylemlerinde sokak ortasında polis ve askerler tarafından öldürüldü

yanıt3
yanıt11
cahil adam:

türkiyeyi yok etmek istiyorsanız erdoğan gibi bi cumhurbaşkanı başa getirin o zaten içerden yok eder :))

21
20
yanıtYanıtla
ulaş sivaslimobilWeb@haberler.com:

Tayyibi sevmeyen turkiyedeki vatan duşmanları şuanda ki helikopterlri tanklari fuzeleri en gelişmiş silahları turk muhendıslerine yaptıran erdoğandır şuandaki parelel partiler hepxsi dışarıdan alalim yalvaralim zihniyetindeler.....acaba vatan haini erdoğanmı yoksa onu sevmeyenlermi

21
16
yanıtYanıtla
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title