Haberler

Askeri Birlikte Patlama: 12 Yaralı" Haberine Ek

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan askerleri ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Çanakkale Valisi Çınar, şunları söyledi: "18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda planlı gece eğitimi yapıldığı sırada tank silahının roket türündeki mermisinde teknik bir arıza meydana gelmiş.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan askerleri ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklama yapan Çanakkale Valisi Çınar, şunları söyledi:

"18'inci Piyade Mekanize Tugayı'nda planlı gece eğitimi yapıldığı sırada tank silahının roket türündeki mermisinde teknik bir arıza meydana gelmiş. Bunun ardından merminin iki parçasından biri 300 metre uzağa düşmüş. Patlama parça tesiri yaralanmaya neden olmadı. Belki çok küçük parçalar personele gelmiş olabilir. Yaralılardan çoğunluğu patlama sesinden etkilendiği için tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kolordu komutanımızla görüştüm, çok şükür askerlerimizin durumu çok iyi. Hepsi yarın mesai başında olabilecek sağlıktalar."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onsekiz Mart Üniversitesi Ali Çınar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ayse yildizmelek-hayat-21@hotmail.com:

Çok sukur ALlahima

1
0
yanıtYanıtla
MURAT SIRMAMURAT2SIRMA5@hotmail.com:

EĞİTİMDE;POLİGONDA 3 MERMİYLE YAPILAN ATIŞA JARJÖRE 4 MERİ BASILMAK SURETİYLE KALAN MERMİYLE YARALANMA VE ÖLÜME SEBEBİYETİ 'ŞEYTAN DOLDURUR'DİYEREK NAMLUYU KENDİMDEN ÖTEYE ÇEVİRTMİŞTİM.YAZICILIĞI ÖĞRETTİĞİM SAMSUN`LU BAYRAM YAMAN 4.MERMİYİ SİTELERE ATINCA BÜYÜK ŞAHSIMI HEDEF ALAN BİR BELAYI UZAKLAŞTIRIP DEF ETTİM.TEKNİ OLARAK YAPILAN VEYA HESABA EK FALİYETLERİ KISIM ASSUBAYIM MAHİR YAVUZ`A DURUMU AÇIKLAR VAZİYETTE BİLDİRMİŞ;YANİ ÖLÜMDEN DÖNMÜŞSÜN MURAT ÇAVUŞ DEDİ.DİKKATLİ OLUNMASI HER ZAMAN GEREKLİ DENSEDE BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER ÖRTÜLÜ ÖLÜMLER SERVET AVCILARINCA.ENGELLİYE BİLENE AŞK OLSUN NEREDE.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title