Haberler

Askere Gitmeye Hazırlanan Genç Motosiklet Kazasında Öldü

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir su kanalına düşen motosikletten savrularak başını yere vuran ve ağır yaralanan kasksız yolcu 20 yaşındaki İbrahim Yıldız, dört gündür tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir su kanalına düşen motosikletten savrularak başını yere vuran ve ağır yaralanan kasksız yolcu 20 yaşındaki İbrahim Yıldız, dört gündür tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. Yıldız'ın önümüzdeki ay askere gideceği öğrenildi.

Kaza, geçen cumartesi günü saat 23.00 sıralarında, Güllübahçe-Didim Karayolu Tuzburgazı Mevkii'nde meydana geldi. Söke'nin Doğanbey Mahallesi'ne arkadaşı İbrahim Yıldız ile gezmeyle giden Hasan D., yönetimindeki motosiklet ile Didim'deki evlerine dönmek üzere yola koyuldu. Hasan D.'nin kontrolünden çıkan motosiklet, içi boş olan su kanalına düştü. Motosikletteki iki arkadaş savruldu. Başına yere çarpan kasksız yolcu İbrahim Yıldız, ağır yaralandı. Sürücü Hasan D. kazadan yara almadan kurtuldu. Ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Yıldız, dört gün boyunca verdiği yaşam savaşını kaybetti. Ölüm haberi yakınlarında üzüntü yarattı. İbrahim Yıldız'ın Mayıs ayında askere gideceği öğrenildi. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yıldız Güllübahçe Aydın Didim 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title