Haberler

Askerden Kışanak'a: Burası Benim Devletimse Çıkın Dışarı

Güncelleme:

Suruç'ta Gültan Kışanak'ın "senin devletin" çıkışına komutanlardan birinin "Burası benim devletimse çıkın dışarı" karşılığını vermesi gerginliğe neden oldu.

Suriyelilerin sınırdan geçiş yaptığı Suruç'a giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ile askerler arasında gerginlik yaşandı.

"BURASI BENİM DEVLETİM ÇIKIN DIŞARI"

Askeri taş yağmuruna tutanlara yapılan müdahaleye tepki gösteren Kışanak, askerle konuşurken "Senin devletin bana söz verdi" dedi. Asker de buna karşılık, ''Burası benim devletimse, benim toprağımsa çıkın dışarı" dedi.

"BURASI SENİN BABANIN TOPRAĞI DEĞİL"

Askerin bu sözleri üzerine bir hayli sinirlendiği gözlenen Kışanak "Ne toptrağı? Burası senin babanın toprağı değil. Sen nasıl böyle konuşuyorsun?" karşılığını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1023)

Kurdooo:

Ne cabuk unuttu bu komutan vanda, musta, diyabakirda, sirnakta ve hakkaride korkudan carsi iznine dahi cikamadigi günleri. Siz böyle azmaya devam edin elbet kürtlerinde sabri tasacaktir. Ozaman yine baslarsiniz vatan millet sloganlarina. Senin o topraklarda anan mi var bacin mi var kimi kimden koruyorsun komutan efendi. Git kendi memleketinde diklen.

358
132
yanıtYanıtla
elazığ:

siz çoktan hak etmişsiniz ıraktaki suriyedeki halkın yaşadıklarını, o güç orda olmasa şimdi ışıd militanlarına yalvarırdınız.

yanıt0
yanıt0
Erdal:

lan kurdooo siz asıl TÜRK MİLLETİNİN sabrını taşırmayın sonra kaçacak delik ararsınız o da kalmadı efendi gibi oturun oturdunuz yerde…hainler sürüsü sizi

yanıt0
yanıt0
Vatan Millet:

Eğer Türkiye olmazsa sen kürt varlığını sürdürebilirmisin sanıyonnn. . . Ya ABD ya İSRAİL in güdümüne geçersin. . . Şükretmek lazım ki İslam Devleti altında yaşıyoruz. . yoksa coni ile kiliseye gitmek zorunda kalırsın kardeş. .

yanıt0
yanıt0
akıl:

sabrın taşsa ne olur beleşçi. çocuk katili. öğretmen katili. okul yakan vicdansız. elektiiğini bile biz ödüyoruz. şimdi işide beraber savaşalım diyorsunuz. o topraklar seninmi ermeni uşağı.

yanıt0
yanıt0
MERSİNLİ:

KOÇUM ORASI ZATEN BİZİM MEMLEKET ÇOK SIKINTIN VARSA KONUŞMAYACAKSIN BİZİM DİLİMİZİ ALMAYACAKSIN YEŞİL KARTTAN YARDIMLARI IŞİDDEN KAÇIP SIĞINMAYACAKSIN BİZİM TOPRAKLARA

yanıt0
yanıt0
esas efsane ataturkcu:

hdppliler nerdesiniz ben geldim abiniz kacmayinn HAA

93
289
yanıtYanıtla
..:

Helal sana Komutan

48
269
yanıtYanıtla
adil:

Su pkk ci kurtlerin hepsinin Allah belasini versin , Turkiye ve bölge huzur bulsun

41
244
yanıtYanıtla
adil:

Kisanak Isvicreye aclik grevine maca kizi lazimmis yallah oraya

28
248
yanıtYanıtla
Tüm 1023 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title