Haberler

Askerden İzine Geldi, Elektrik Akımına Kapılıp Öldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, askerden izine gelen Barış Tahtaci, iddiaya göre hurda toplamak için girdiği kullanılmayan süpermarketin trafo odasında kablo sökmeye çalışırken elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti.

Olay, saat 12.00 sıralarında, Bostanlı semtinde meydana geldi. Askerden izine gelen 21 yaşındaki Barış Tahtaci, ailesinin geçimini sağlamak için hurda toplamaya çıktı. Hurda arabasını bırakan Tahtaci, bir süre önce kapatılan bir süpermarketin arka kısmında bulunan trafo odasına girdi. Burada bulunan kabloları sökmeye çalıştığı ileri sürülen Tahtaci, elektrik akımına kapılıp yere yığıldı. Sesler üzerine olay yerine yönelen çevredekiler, yerde hareketsiz duran Barış Tahtaci'yi görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

BİR KİŞİ DAHA ELEKTRİK AKIMINA KAPILMIŞ

Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Tahtaci'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin yaptığı incelemenin ardından Tahtaci'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, dün akşam saatlerinde yine aynı yere giren bir hurdacının elektrik akımına kapıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Haydar Dumanli:

bu hurdaci her aksam hurda arabasini sogukkuyu''daki trilyonluk isyerine birakarak evine luks arabasiyla gidiyordu. babasi Sefik Tahtaci ile is ortagi ve suc ortagiydi. babasiyla birlikte Tarfolara , isyerlerine ve evlere saldirarak yasadisi yollardan Trilyonluklar kazandigi gibi bu paralarla luks arabalar, luks daireler ve luks apartmanlar diktiler. bununla yetinmeyip onur mahallesinde evlerinin yaninda bir depoda halka gizlice kacak benzin ve kacak mazot satisina basladilar. evlerinin etrafini cop ve hurda yiginiyla mikrop bir hale getirdiler tum mahalle bunlardan sikayetci. mahallenin degeri dustu. arsalarin degeri bunlarin copu ve hurdalari yuzunden dustu. yetkililer , Bayrakli ve karsiyaka belediyeleri ve cumhuriyet savcisini goreve davet ediyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title