Haberler

Askerden İlk Bedelli Değerlendirmesi

Güncelleme:

Askeri kaynaklar, "Genelkurmay, konuyla ilgili görüşlerini daha önce hükümetimize iletti. Bu hükümetimizin kararıdır. Kararı saygıyla karşılıyoruz." yorumunu yaptı.

TSK'nın, Suriye ve Irak'taki çatışmalar başta olmak üzere bölgesel risklerin arttığı bir dönemde bedelli askerlik çıkarılmasına olumlu bakmadığı öne sürülmüştü. Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel, 30 Ağustos Resepsiyonunda bedelli askerlikle ilgligi sorulara, "Bize resmi bir müracaat, bir çalışma yok şu anda" cevabını vermişti.

"SAYGIYLA KARŞILIYORUZ"

Başbakan Davutoğlu'nun bugün yaptığı bedelli açıklamasının ardından Hürriyet'e konuşan askeri kaynaklar "Genelkurmay Başkanlığı, konuyla ilgili görüşlerini daha önce hükümetimize iletti. Bu hükümetimizin kararıdır. Kararı saygıyla karşılıyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye Irak Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (142)

GÜNDÜZ:

BEDELLİDEN GELEN PARAYI ASKERLİK YAPANLARA VERSİNLER BU PARA ONLARIN HAKKIDIR

57
4
yanıtYanıtla
Günaydın Mobil-IOS:

Askerlik yapmak istemeyenin parasınada gerek yok, vatandaşlıktan çıkarın sevdiği yerde yaşasın

50
9
yanıtYanıtla
BEDELSIZ:

GIDIP 15 AY ASKERLIK YAPTIK NE ZORLUKLARLA KIMSE BILMEZ. BIZLERE NASIL DAVRANILDIGINI ANA OCAGINI NASIL ARADIGIMIZ YAPANLAR BİLİR. . ARTIK BİLEMEYECEK DESENİZE. . SUT GELDI SUT GIDECEK ZENGIL EVLATLARI. . AKP BENDEN SANA OY YOK ARTIK. . HERŞEYİN BİR ''BEDELİ'' VAR!!

38
6
yanıtYanıtla
VatanmobilWeb@haberler.com:

18 bin TL vatan borcumuz. Tarihimiz 18 bin TL. ÇANAKKALE, AMASYA, MERZİFON, BALIKESİR,SAMSUN, ERZURUM, GAZİANTEP hepsi 18 bin TL. Akan kanın degeri...

39
4
yanıtYanıtla
1972:

ne askere giden gençlerde heves kalmış nede ana babada evldını askere göndermede heves kalmış. en iyisi asker ocağını komple kaldırın herkes kendi kapı önünü beklesin. askerlini yapana haksızlık. haksızlık haksızlık

36
3
yanıtYanıtla
RamizmobilWeb@haberler.com:

Üç oğlum var yaşları daha küçük rabbim o günlere sağ salim yetiştirirse ben bunları askere gönderirsem şerefsizim

32
7
yanıtYanıtla
sevda yalçın:

benim oğlum sökede asker, öyle zor koşullarda vatani görewini yapıyokianlatamam, her türlü pislik war, burada yazmak bile istemiyorum, yazık değilmi bizim çocuklarımıza ama ne demişler parayı weren düdüğü çalar.

35
3
yanıtYanıtla
sk:

en azından ben hakkımı helal etmiyorum

35
1
yanıtYanıtla
Kasım taşMobil-IOS:

Kim ne derse dedin AKP ye sonuna kadar oy vercem ben çalışandan yanayım çalandan değil -bana hastane yol hava su herşey veriyorlar-90-lı yılları unutamıyorum yaşayan bilir ama ne yazıkki içimizde nankörler var

7
27
yanıtYanıtla
klç:

başbakana veya genelkurmaya sormak lazım parasını aldıkları bedelliyi yarın bir harp olsa askere çağırabilecekmi acaba

29
4
yanıtYanıtla
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title