Haberler

Asker Selamına Uygun Gerekçe

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Van Büyükşehir Belediyespor'la pazartesi günü deplasmanda oynadıkları maçta attığı beraberlik gol sonrası yaptığı asker selamı nedeniyle saldırıya uğrayan Bergama Belediyesporlu futbolcu Gökhan Çetinus, Teknik Direktör Bülent Uygun'dan ilham aldığını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Van Büyükşehir Belediyespor'la pazartesi günü deplasmanda oynadıkları maçta attığı beraberlik gol sonrası yaptığı asker selamı nedeniyle saldırıya uğrayan Bergama Belediyesporlu futbolcu Gökhan Çetinus, Teknik Direktör Bülent Uygun'dan ilham aldığını söyledi. Bergama Belediyespor Başkanı Hakkı Özlü, Teknik Direktör Hikmet Akıncı ve Kaptan Mert Kaytankaş'la birlikte basın toplantısı düzenleyen Gökhan, Defans oyuncusuyum ve çok fazla gol atma şansı bulamıyorum. Daha önce de gol attığımda asker selamı vermiştim. Sivaslıyım ve Sivasspor'u uzun süre çalıştıran Bülent Uygun'un futblculuk döneminde golleri sonrası verdiği selamı ilham aldım dedi.

Asker selamım farklı yerlere çekilmeden, takımını yenilgiden kurtaran bir oyuncunun sevinç gösterisi olarak değerlendirilirsin diyen Gökhan Çetinus, Benim siyaset ile işim olmaz. Profesyonel futbolcuyum ve ileride başka takımlarda, hatta Van'da da oynayabilirim. Olayların neden çıktığını tam olarak anlamadım. Bana vuran rakip futbolculardan Murat Yıldırım'ın ne dediğini duymadım. Sosyal medya üzerinden tehtidler aldım diye konuştu. Üzücü olaylardan takımın sağduyusu ve güvenlik güçlerinin çabalarıyla kurtulduklarını söyleyen Başkan Hakkı Özlü, Gökhan'ın sevincinden rahatsız olan bazı rakip oyuncular ve olayı siyasi boyuta taşımak isteyen kişiler takımımıza saldırdı dedi.

Başkan Özlü, Görüntülerde Gökhan'ın asker selamını tahrik amaçlı vermediği anlaşılıyor. Depremde hasar gören Van Atatürk Stadı'nın kapalı tribününe seyirci alınmıyor. Gökhan'ın selam verdiği yedek kulübemizin arkası boştu. Olayları Van halkına ve Van BŞB'li yöneticilere maletmiyoruz. Orada çok iyi ağırlandık. Rakibin tesislerinde polis koruması olmadan antrenman yaptık. Yöneticiler sağduyuluydu. Van'la iyi ilişkilerimiz sürecek. Spora siyaseti karıştırmayız. Rakiplerimize sportmenlik ve dostluk içinde yaklaşacağız diye konuştu. Teknik Direktör Hikmet Akıncı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ilinde maç oynadık. İlk kez asker selamı verildiği için bir basın toplantısına katılıyorum dedi. Kaptan Mert ise daha önce Göztepe'nin de Cizre'de sıkıntı yaşadığını hatırlatarak önlem alınmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Bülent Uygun Bergama Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title