Haberler

Asker Kaçağı Genç, Müge Anlı'nın Programında Gözaltına Alındı

Güncelleme:

8 Mart günü kaybolan ablasını aramak için canlı yayına çıkan genç, asker kaçağı olduğunun ortaya çıkması üzerine gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi Şirinkuyu Mahallesi'nde oturan, 6 çocuk babası Hüseyin Karacığa ile 3 yıl önce evlenen Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa'dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polis ekiplerinin de yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı'nın programına katılan Hüseyin Karacığa ve oğlu Metin Karacığa canlı yayında kavga edince Güvenlik görevlileri müdahale etti ve yayın kesildi. Yayın reklama girdikten sonra Metin Karacığa asker kaçağı olduğu için polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şanlıurfa Müge Anlı Siverek TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

nil:

Siz kürtler ışte diye yargilayamazsiniz insanın kendi karakteri ne kürt adamlar var adam gibi olan böyle insanlar her milletten çıkıyor.

55
7
yanıtYanıtla
Rabbim düşmanımın başına vermesin:

Bu Baba evladı ile imtihan oluyor

yanıt27
yanıt3
Nasih:

Ne çıkarsa kekolardan çıkıyor diyen müsvedde senden bir halt çıköadığı yorumundan belli insaları ayrıştırıcı yorum yazmayın ve müfrit olaylarda tüm halka yaymayın

yanıt1
yanıt0
KARTAL:

bence asker kaçağı oğlunu ihbar etmeyen babasıda tutuklanması lazım. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

43
14
yanıtYanıtla
kanton mardin:

gönderin nusaybine

48
8
yanıtYanıtla
Sivaslı Alevi:

Ne çektiysek bu Kekolardan çektik bunu askere almayin bu tam PKK lı

46
9
yanıtYanıtla
Kürdün gerçek kimliği:

Sadece kandan beslenen Vampirler gibi

33
18
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Teröristleri tsk´ya almayin.

39
8
yanıtYanıtla
baran:

bak işte adamı suçlu gibi apar topar zorla askere aldilar hayatindan 12 ay calacaklar... zorbaliktir bu istemeyen gitmeyecek kardesim dogru olan budur şansima bedelli ciktida gitmedim baska isim gucum kalmamisti

9
34
yanıtYanıtla
Erol:

Adama bak ya tek yumrukluk hali var diyor kime babasına gel anam biz trabzonda senin gibileri egitiyoruz karşındaki baban be baban yazık ya..

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title