Haberler

Asker Değil, Tehlike Konvoyu

Aydın’da asker uğurlaması için gençlerin oluşturduğu araç konvoyu trafikte tehlike saçtı.

Aydın'da asker uğurlaması için gençlerin oluşturduğu araç konvoyu trafikte tehlike saçtı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde askere gidecek olan arkadaşları için bir grup genç, araçlarıyla konvoy yaparak ilçenin en işlek cadde ve sokaklarında tur attı. Zaman zaman araçlardan inerek yolun ortasında oynayan gençler olası kazalara da davetiye çıkarttı. Akan trafikte araçların cam ve kapılarını açıp, araçtan dışarıya sarkarak diğer araçlardaki arkadaşlarıyla konuşan gençler çevredekilerin şaşkın bakışlarını ve arkalarında uzayıp giden araç kuyruğunu da umursamadı. Konvoya liderlik eden ticari aracın kapısını açıp ayaklarını uzatarak kapının kapanmasını engelleyen bir genç ise 'bu kadarına da pes' dedirtti. 'En büyük asker bizim asker' tezahüratları ile ilçede bir süre tur atan gençler akan trafikte gözden kaybolarak uzaklaştı.

Çevredeki sürücülerin 155 Polis İmdat Hattı'na şikayette bulunduğu konvoya ilçe turu sırasında hiçbir polis ekibinin müdahale etmemesi ise tepki topladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

misafir:

polisler yatıyor keyfi olursa normal sürücülere müdahale ediyor aydında trafikteki sürücülerin ? alkollü tehlikeli araç kullanıyor polisin umrunda değil salla başını al maaşını.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title