Haberler

Aşkar'dan Tso'ya Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, Ticaret Sanayi Odasını ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, Ticaret Sanayi Odasını ziyaret etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Aşkar, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve yönetimini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, şunları söyledi:

"Ben öncelikle yeni göreve gelen Metin Demir'e yeni görevine başarılar diliyorum. İnşallah hayırlısı olur. Güzel hizmetleri yapmak vesile olur. Malumunuz 10 Şubat tarihinden itibaren başlayan bir seçim sürecimiz var. Bu kapsamda sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. İki işi bir arada yapıyoruz aslında hem Metin Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz hem de aday adaylık sürecinde sivil toplum ziyaretlerini gerçekleştirmiş oluyoruz. Sivil toplum örgütleri o şehrin kaderinin belirlenmesinde, siyasetinin belirlenmesinde etkin olması gereken kurumlardır. Bugün Avrupa'ya baktığımızda sivil toplum örgütlerinin siyaset dizaynın da oranlara baktığınızda yüzde 85 civarında olduğunu fakat Türkiye'de bu rakamın çok gerilerde olduğunu görüyoruz. Öyleyse sivil toplum olarak daha çok yol kat etmemiz olduğu aşikardır. İnşallah bu kapsamda Türkiye'nin en güçlü sivil toplum birlikteliğinden olan Ticaret sanayi odasına da büyük görev düştüğü görülmektedir. Zonguldak yıllardır Türkiye'nin Almanya'sı olmuş bir şehir Zonguldak'ın önünün açılması noktasında en önemli görevin düştüğü sivil toplum örgütlerinin en başında şüphesiz Ticaret Sanayi Odası gelmektedir. Zira bir şehrin kalkınması o bölgenin sanayisinin gelişmesiyle doğru orantılıysa bu kapsamda TSO'nun bu şehre verebileceği katkı, söyleyebileceği daha fazla sözü olabileceğine inanıyoruz.7 Haziran sonrası Zonguldak'a hizmet etme görevi bize verildiği takdirde her platformda sivil toplum örgütleri ile diyalog içinde olacağımızı Zonguldak adına taş taş üstüne koyan Zonguldak'a bir çivi çakan sanayicilerimizin emrinde olacağımızı ve onların her sıkıntısında yanlarında olacağımı deklare ediyorum. Tekrar Metin Demir'e yeni görevinde başarılar diliyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise Aşkar'a çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz sizleri TSO'da ağırlamaktan son derece memnun olduğumuz ifade etmek isterim. İş Dünyasının çoğu kuralı sadece iş hayatında değil başka alanlarda da geçerli bizim temel şiarımız rekabet her konuya kaliteyi arttırıyor. Bunu müşade ediyoruz. Bu siyaset alanında bizce de böyle, siyaset alanında Türk demokrasisinin daha ileri bir noktaya gelmesi daha oturmuş bir hal alması için toplumun çok farklı kesimlerden siyasete olan ilgilinin artması gerektiğini düşünüyoruz. Bu dönemde ilginin biraz daha artmış olması bizi sevindiriyor. Biz her zaman daha çok insanı siyasette görmek istiyoruz. Sizler tabi eğitim hayatından sendikal yaşantınızdan iyi tanıdığımız bir simasınız. Sizin bu yarışa girmeniz bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu yarışa bir rekabet ortamı yaratacağınız ve sonucunda kaliteyi daha ileri taşıyacağınızdan hiçbir şüphemiz yok. İnşallah aldığınız bu karar Kendiniz için ve Zonguldak'ımız için hayırlara vesile olur. Biz nasip olur da 7 Hazirandan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde Zonguldak'ı temsil etme grevi size verilirse çok yakın iş birliği içinde olmayı umuyoruz. Bu yolda size bütün çalışmalarınızda başarılar diliyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Demir Zonguldak Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title