Haberler

Aşkale'de Yaptırmış Rüzgârı Esti

Ak Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Ak Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor. Milletvekili adayı Dr. Ahmet Yaptırmış, Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'a nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili adayı bürokrat ziyareti ardından esnaf ve pazarcılarla düşünce alışverişinde bulundu.

Aşkale Kaymakamı Çiçek ile ilçe merkezi ve köyleri hakkında istişarede bulunan Ahmet Yaptırmış, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısının daha canlı tutulmasının çok çalışmaktan geçtiğini ifade etti. Aşkale Belediyesi Enver Başaran'a misafir olan milletvekili adayı, belediyenin bugüne kadar yapmış olduğu ve yapmak istediği projeler hakkında bilgi aldı.

Aşkale vatandaşı, milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış'ı samimiyetle karşıladı. Vatandaşın ve halkın sorunlarına kulak veren vekil adayı, Ak Parti Teşkilatı olarak her sorunun çözüme kavuşması için çok çalışacaklarının altını çizdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yaptırmış Enver Başaran Ak Parti Aşkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title