Haberler

Aşkale'de MHP'ye Katılım

Seçim Çalışmaları kapsamında Erzurum’un Aşkale İlçesi'nde seçmenlerle bir araya gelen MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, partiye katılan 150 kişiye düzenlenen törenle rozetlerini taktı.

Seçim Çalışmaları kapsamında Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde seçmenlerle bir araya gelen MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, partiye katılan 150 kişiye düzenlenen törenle rozetlerini taktı.

MHP seçim karargahında düzenlenen törende AK Partiden ayrılarak MHP'ye katılan 150 kişi düzenlenen törenle parti rozetlerini taktılar. Partililere rozetleri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın ve MHP İl Başkanı Zekai Kaya tarafından takıldı.

Törenin ardından ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Kamil Aydın'a büyük ilgi vardı. Aydın ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, Geleceğin Aşkale ve Erzurum açısından çok iyi günler getireceğini bunun da MHP ile olacağını söyledi.

Aydın esnaf ve Aşkaleli vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Gezisi sırasında adeta adım atmakta zorlanan Aydın gösterilen ilgiden dolayı Aşkalelilere teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Aydın Erzurum Aşkale Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

HOŞGELDİNİZttt@hotmail.com:

MHP katılan vatandaşlarımıza hoşgeldiniz yeni partinize .Yolsuzluk ve rüşvetle ilgilenen bir partiden kurtardınız

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title