Haberler

Aşkale'de İnşaat Mühendisine Yapılan Saldırı

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi, Aşkale TOKİ şantiyesinde kontrol mühendisine yapılan saldırıyı kınadı.

Yapılan yazılı açıklamada, projesine uygun daha güvenli yapıların ortaya çıkması için tüm sorumluluğu üzerine alıp görevini layıkıyla yerine getirebilmek için çaba gösteren kontrol mühendisinin, taşeron işçilerce saldırıya uğradığı hatırlatıldı.

Bu saldırının kabul edilemez olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yapılan imalatta hiçbir sorumluluğu olmayan, hatalı veya eksik yapılan imalatların yüzlerce kişinin canına mal olabileceğini düşünmeyen, sadece alacağı ücretin hesabını yaparak imalatları geçiştirmeye çalışan zihniyetteki şahısların piyasada çalışmalarına hiçbir şekilde müsaade edilmemelidir. Yapılması gereken, bu olaya karışan işçilerin ivedilikle işlerine son verilmesi ve inşaat mühendisi arkadaşımıza görevlerini daha iyi yapabilecekleri ortamın sağlanmasıdır. Gerçekleşen bu kötü hadisenin başka şantiyelerde bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir. Saldırıya uğrayan mühendis arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, bu olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz."

Kaynak: AA / Yerel

Erzurum Aşkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title