Haberler

Aşkale Arifler Derneği'nden Kermese Davet

Aşkale Arifler Derneği’nin her yıl okul öncesi yardıma muhtaç öğrenciler ve aileler yararını düzenlediği kermes bugün açıldı.

Aşkale Arifler Derneği'nin her yıl okul öncesi yardıma muhtaç öğrenciler ve aileler yararını düzenlediği kermes bugün açıldı.

Aşkale Arifler Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl okul öncesinde düzenlenen kermeste gıdadan giyime, ayakkabıdan elektronik ve küçük ev aletlerine kadar bir çok ürün ilçe halkının beğenisine sunuluyor. Kermesten elde edilecek gelir ile başta yardımca muhtaç öğrenciler olmak üzere ilçede durumu iyi olmayan ailelere yardım edilecek. 1 Hafta sürecek olan kermes hergün sabah saat 09: 00'dan akşam 18: 00'e kadar kadınlara, 18: 00'dan 21: 00'a kadar erkeklere açık olacak. Arifler Derneği Başkanı Rüştü Aksakal düzenledikleri kermese yardımda bulunan hayırsever esnaf ve vatandaşlara teşekkür ettiklerini dile getirerek tüm ilçe halkını kermese davet etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aşkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title