Haberler

'AŞKA Olan Meylim Senin Yüzünden' Aliağa'da Sahnelendi

Güncelleme:

'Aşka Olan Meylim Senin Yüzünden' isimli oyun Aliağa'da sahnelendi.

Tiyatrocu Kayra Şenocağın yazıp yönettiği, Hande Katipoğlu'nun, Fatoş Kabasakal'ın ve İrfan Kangı'nın rol aldığı iki perdelik romantik komedi Aliağa'da tiyatro severler ile buluştu. Aliağa Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aliağa Açıkhava Tiyatrosunda sahne alan İstanbul Komedi Oyuncuları, 'Aşka Olan Meylim Senin Yüzünden' isimli komedi oyunu ile evlilik ilişkilerini sahneye taşıdı.

ALİAĞALI TİYATRO SEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Kadın ve erkek arasındaki çatışmanın yanı sıra evlilikteki güç dengelerinin mizahi bir dille anlatıldığı oyun Aliağalılardan yoğun ilgi gördü.İzleyenleri kahkahaya boğan oyun; yeni evlenen çiftlerin evliliğe alışma sürecini komik ve eleştirel bir dille seyirciye aktarırken, kadının dünyasını, ruh durumunu, sevdiği adamla çatışmasını ironik bir dille seyirciye sundu.Gecenin sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, oyunculara Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş cam tabak hediye etti.

KANGI: TÜRKİYE'DE KISKANILACAK BİR DURUM

Bugüne kadar Aliağalı tiyatro severlerin karşısına 3 kez çıktığını belirten oyuncu İrfan Kangı, "Geçen yıl 2 oyunla Aliağalıların karşısına çıkma heyecanı yaşamıştım. 'Hafta Sonu'nun Son Günü' ve 'Ayıp Ettik' oyunlarını Aliağa'da sahnelemiştik. Bu senenin oyunu 'Aşka Olan Meylim Senin Yüzünden' ile Ramazan'nın ilk gününde tekrar Aliağa'da olmanın mutluluğunu yaşadık. Aliağa'da muhteşem bir seyirci var. Aliağa'da tiyatroya karşı bir alışkanlık başlamış. Ramazan ayı boyunca Aliağa'da tiyatro oyunları sahne alacak. Türkiye'de kıskanılacak bir durum. Aliağalılar bizi hep evimizde hissettirdiler. Ramazan'nın ilk günü olmasına rağmen çok iyi bir seyirci kitlesi vardı. Bizleri burada yalnız bırakmayanlara, bizlerle birlikte kahkaha atanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aliağa Belediyesi Fatoş Kabasakal Hande Katipoğlu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title