Haberler

Aşk Yeniden 6.Bölüm Fragman Videosu (Yeni Bölüm)

Güncelleme:

Fox Tv'nin yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen dizisi Aşk Yeniden 6.bölümüyle ekranlara geliyor. Aşk Yeniden dizisinin en yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak önemli gelişmeler.

Aşk Yeniden Dizisi 6. yeni bölüm fragmanı ve dizinin son bölümünden detaylar. Aşk Yeniden Dizisi yeni bölümde Meryem kızını aramaya devam ediyor. Şevket'ten kızının yerini öğrenmeye çalışan Meryem istediği cevapları alamayınca deliye dönüyor. Şevket ise Meryem'in bu halini görünce korkuyu iliklerine kadar hissediyor.

Şevket bu baskıyı görünce Fatih'ten Zeynep'i uzaklara kaçırmasını istiyor. Fatih ise bu istek karşısında şaşkına döner. Uzaklara giden Fatih ve Zeynep apar topar geldikleri otelde çok güzel zaman geçirirler. Aşk Yeniden 6.bölümde Fatih ve Zeynep arasındaki buzlar eriyor. Zeynep, Fatih'in aşkının ateşine daha fazla dayanamayacak gibi görünüyor. Detaylar ve daha fazlası Aşk Yeniden 6.bölümde..

AŞK YENİDEN 6.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fatih'le Zeynep'in bir aile olarak başbaşa geçirdiği günler Şevket'lerin gelişiyle sona erer. Fakat Şevket'i Rize dönüşünde bir sürpriz beklemektedir. Meryem, yıllar sonra Şevket'in karşısına dikilmiştir.

Şevket, kızını kaybetme gerçeğiyle karşı karşıyadır. Bunun için hem Fatih'i mutlu edecek, hem de Zeynep'i Meryem'den uzaklaştıracak bir yol bulur. Onları, tatile gönderir. Zeynep,bu tatilin sebebini bilmese de ilk defa tüm sıkıntılardan uzakta güzel bir tatil geçirmektedir. Ne peşlerine düşen Mukaddes ve İrem'den ne de onu bekleyen tehlikeden haberi vardır. Uzun zaman sonra her şeyden ve herkesten uzaktadır.

Fakat mutlulukları uzun sürmez. İstanbul'dan gelen bir haberle apar topar dönmek zorunda kalırlar. Sonunda, Zeynep'in korktuğu şey, başına gelmiştir.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fox Tv Gündem Haberler

500

Yorumlar (2)

şeymamobilWeb@haberler.com:

bu filmi sevdigim için bu haberide çok ama çok güzel

0
0
yanıtYanıtla
ArdamobilWeb@haberler.com:

Neresi ora

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title