Haberler

    Aşk Yeniden 50. Bölüm Fragmanında İlginç Detay! - İzle

    Fox TV'nin kendisinden bolca söz ettiren dizi Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor.

    Fox TV'nin kendisinden bolca söz ettiren dizi Aşk Yeniden 50. Bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor.Aşk Yeniden'ın 50. Bölüm'ünde Zeynep ve Fatih herkesten uzaklaşmaya karar veriyor fakat işler umdukları gibi gitmiyor. Aşk Yeniden yepyeni bölümüyle 12 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de Fox TV'de!

    SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

    Fatih'in gerçekleri öğrenmesiyle herkese olan güveni kaybolur. Zeynep'le birlikte Selim'i de alıp kimseye haber vermeden ortadan kaybolurlar.

    Taşkınlar ve Şekercizadeler onları ararken onlarsa kimsenin bilmediği bir kasabanın kuş uçmaz kervan geçmez bir oteline yerleşirler.

    Amaçları her şeyden biraz uzaklaşıp dinlenmek, kendilerini dinlemekken yerleştikleri otelin bütün yükünü sırtlanmak zorunda kalırlar. Onlar kısmen huzuru yakalamışken İstanbul'da kalanlar içinse durum hiç iç açıcı değildir.

    AŞK YENİDEN 50. BÖLÜM FRAGMANI

    AŞK YENİDEN OYUNCU KADROSU

    Zeynep Taşkın-Özge Özpirinçci

    Fatih Şekercizade-Buğra Gülsoy

    Şevket Taşkın (Reis)-Tamer Levent

    Gülsüm Şekercizade-Tülin Oral

    Fehmi Şekercizade-Orhan Alkaya

    Mukaddes Şekercizade-Lale Başar

    Selin Şekercizade-Nilay Deniz

    Orhan Günay-Can Sipahi

    Meryem Özer-Sema Keçik

    AŞK YENİDEN HİKAYESİ

    Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan'ın peşinden Amerika'ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye'ye geri döner. Diğer tarafta Amerika'ya eğitim için giden Fatih'in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye "Aşk Yeniden" FOX'ta!

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Fox Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title