Haberler

Aşk yeniden 39. bölüm fragmanı (Yeni fragman)

Güncelleme:

Aşk yeniden 39. bölüm fragmanı. Aşk yeniden 39. yeni bölümün en yeni görüntüleri ve Salı akşamı yayınlanacak bölümün özeti haberler.com adresinde. Fatih ve Zeynep'in yeni doğacak bebeklerinin heyecanı herkesi sarmış durumda. Yeni bölüm 26 Ocak Salı akşamı ekranlarda olacak.

Aşk yeniden 39. yeni bölüm fragmanı. Aşk yeniden yeni bölümün en yeni fragmanı ve merakla beklenen 39. bölümün fragman videosu ile birlikte özeti haberler.com'da. Aşk yeniden yeni bölümde Fatih ve Zeynep, dünyaya gelecek yeni bebeklerinin heyecanını sevdikleri ile paylaşıyor. İkilinin bebeği olacağını duyan yakınları sevinçten havalara uçuyorlar. Fatih ve Zeynep'in aşkını daha derin bir boyuta taşıyan bu olay sonrasında ikili arasında geçen duygusal konuşmalar Aşk yeniden izleyicilerine duygu dolu anlar yaşatacak.

AŞK YENİDEN 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fox Tv ekranlarının eğlenceli yapımı Aşk Yeniden yepyeni bölümüyla devam ediyor. Sürprizlerin, maceranın ve kahkahanın eksik olmadığı Aşk Yeniden 38. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Peki, Zeynep ve Fatih çiftinin her hafta farklı bir macera yaşadığı dizide bu hafta neler yaşandı? Kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz gibi genç isimlerin yanı sıra Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu Aşk Yeniden 38. bölümünde her şeyin ortaya çıkmasıyla rahat bir nefes alacaklarını düşünen Fatih ve Zeynep, evden kovuldu.. Yeni bir hayat kurmaya çalışan ikili yeni bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Peki, bu sürpriz neydi? Yayınlandığı her hafta ekran başındakileri ekrana kilitleyen Aşk Yeniden son bölümü dün akşam Fox Tv'deydi!

FATİH VE ZEYNEP YENİ BİR MACERAYA ATILIYOR

Fırtınadan kendisini kurtarmayı başaran Şevket, ikinci bir fırtına yaşamış, Zeynep ve Fatih'in ayrı kalmalarının ardında yatan tüm gerçeklere yüzleşmiştir. Artık Ertan gerçeği net olarak bilinmektedir. Olayın Şevket tarafından öğrenilmesiyle diğerlerinin de öğrenmesi uzun sürmez. Artık, gerçekten haberi olmayan tek isim Mukaddes'dir. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla Zeynep ve Fatih yine huzuru yaşayacaklarını düşünürlerken Şevket ikisini de kapı dışarı edip artık kendilerine yeni bir hayat kurmaları gerektiğini söyler.

İKİLİYİ BEKLEYEN YENİ SÜRPRİZ

İlk gecelerini otelde geçirmek zorunda kalan Fatih-Zeynep ikilisi, yeni hayatlarını nasıl kuracakalrının planlarını yapmaya başlar. Artık bir yol çizmesi gerektiğinin farkına varan Fatih, babasıyla konuşup Zeynep'ten artık ayrılmak istemediğini, ayrıca şirketten ayrılıp kendisine teklif edilen yeni bir işte çalışmak istediğini söyler. Fehmi, Fatih'e destek olur ve hatta yeni hayatlarını kurmaları için ilk adımı atarak onlara bir ev satın alır. Mukaddes dışında iki aile de Fatih ve Zeynep'in yeni evleri konusundaki heyecan ve sevinçlerini paylaşırlar. Artık Fatih ve Zeynep için gerçekten yepyeni bir dönem başlamıştır. Fakat ikisinin de bilmediği, yeni hayatlarında onları bekleyen kocaman bir sürprizin daha var olduğudur.

AŞK YENİDEN'E SÜRPRİZ KONUK

Başrollerini Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi isimlerin paylaştığı yapımın son bölümüne BKM Mutfak ekibinin sevilen yüzlerinden Metin Yıldız konuk olacak. Oyuncu, dizide bir hırsızı canlandıracak.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Özge Özpirinçci Buğra Gülsoy Fox Tv Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

elif nur:

aşk yenideni çok seviyorum 3 3 3

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title