Haberler

Aşk Yaşadığı Kadının Biri Erkek 3 Çocuğuna Cinsel İstismardan Tutuklandı

Güncelleme:

Bandırma'da eşi cezaevinde bulunan kadın, aşk yaşadığı kişiden hamile kaldı; 3 çocuğunu sosyal hizmetlere verdi. Erkek çocuk, koruyucu aileye istismarı anlattı; adam tutuklandı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde eşi cezaevinde bulunan 29 yaşındaki S.B. adlı kadın ile aşk yaşayan 27 yaşındaki T.K., kadının ikisi kız, üç çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

EŞİ CEZAEVİNDE OLAN KADINLA AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

T.K., uyuştucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklanan K.A.'nın eşi S.B. ile aşk yaşamaya başladı.

HAMİLE KALINCA ÇOCUKLARI SOSYAL HİZMETLERE VERDİ

İddiaya göre T.K. ile girdiği ilişki sonucu hamile kalan S.B. cezaevinde bulunan eşinden dünyaya gelen yaşları 3 ile 5 olan kız çocukları ile 9 yaşındaki oğlunu, koruma altına alınması için Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü'ne verdi. Ardından çocuklar koruma altına alındı.

KORUCU AİLEYE VERİLEN ERKEK ÇOCUK HER ŞEYİ ANLATINCA GÖZALTINA ALINDI

Olay, üç çocuktan erkek olanın verildiği koruyucu aileye, "Annemin sevgilisi bana ve kız kardeşlerime cinsel istismarda bulundu." demesi üzerine ortaya çıktı. Koruyucu ailenin savcılığa şikayeti üzerine T.K., Bandırma polisi tarafından gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamasında yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen T.K., 'Küçük yaşta çocuklara cinsel istismar' suçundan çıkartıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine kondu.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title