Haberler

Aşk ve Mavi 5. bölüm İlyas Ali'nin Tepkisiyle Karşılaşıyor

Güncelleme:

Aşk ve Mavi 5. bölümde İlyas, Ali'nin tepkisiyle karşılaşıyor. Aşk ve Mavi 5. bölümde neler olacak sorusunun cevabı haberimizde. Aşk ve Mavi 5. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek.

Aşk ve Mavi 5. bölümde Sevda ve Pembe'yi büyük bir beladan kurtaran İlyas, Ali'nin beklenmedik tepkisiyle karşılaşır. Aşk ve Mavi 5. bölümüyle ekranlara gelecek. Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Aşk ve Mavi'nin 5. bölümünde Ali, Mavi ve İlyas'ı gecenin bir vakti sokakta görünce durumu yanlış anlar; Mavi ve İlyas arasında bir ilişki olduğunu düşünür ve İlyas'a saldırır. Ali'nin bu davranışı Mavi'yi çok kırar. Cemal, Fatma'nın odasına girerken ev sakinlerinden biri görür. Cemal'in başı büyük derde girer. Aşk ve Mavi 5. bölümüyle bu akşam atv ekranlarında olacak.

AŞK VE MAVİ 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk ve Mavi'de Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, belli etmese de üzülür. Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sarar. Cemal, babasını Hamza'yla Sami'ye verdiği paranın İsmet'in kumar borcu için olduğuna inandırmak için bir plan yapar. Cemal'in yaptığı plan sonucunda kabak İsmet'in başına patlar. Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda'nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırır.

AŞK VE MAVİ'NİN HİKAYESİ

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır.

AŞK VE MAVİ'NİN OYUNCU KADROSU

Emrah – Ali
Burcu Kıratlı – Mavi
Işıl Yücesoy – Refika (Ali'nin annesi)
Kenan Bal – Fazıl (Ali'nin babası)
Cüneyt Mete – Cemal (Ali'nin abisi)
Ayşegül Ünsal – Hasibe (Mavi'nin annesi)
Birgül Ulusoy – Birgül (Konağın hizmetçilerinden)
Necmettin Çobanoğlu – Mahmut (Mavi'nin babası)
Alayça Öztürk – Safiye (Cemal'in eşi)
Osman Karakoç – İlyas
Uğur Uzunel – İsmet (Ali'nin kardeşi)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kıratlı Ali Cemal Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Fadime Toptaş:

Ben seni seviyorum cok güzelsin Bende seni sen fadime merhaba ses cok güzel olsun msun ???????????????????????????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title