Haberler

Babalarının Yaptığı 'Aşk Kulübeleri'nde Cinsel Deneyim Kazanıyorlar

Güncelleme:

Kamboçya'da yaşayan Kreung halkının kızları, babaları tarafından yapılan aşk kulübelerinde cinsel ilişki deneyimi kazanıyor.

Bir Güneydoğu Asya ülkesi olan Kamboçya'nın Ratanakiri bölgesinde yaşayan Kreung halkı yıllardır ilginç bir geleneği sürdürüyor. Bu geleneğe göre, 13 yaşına gelen genç kızlar babaları tarafından yapılan aşk kulübelerinde cinsel ilişki deneyimi kazandırılıyor. Köylerinin etrafındaki küçük kulübeler, geceleri küçük kızların erkekleri kabul edip cinsel ilişki hakkında tecrübe edinmeleri için inşa edilmiş...

AİLELER DURUMDAN MEMNUN

Bunlara "aşk kulübeleri" deniyor ve geleneğe göre bu kulübeleri kızların babaları yapıyor. Bu kulübelerde pek çok erkekle beraber olan genç kızlar ve aileleri bu durumdan oldukça memnun.

"KULÜBEN OLMASI İYİ BİR ŞEY"

Aileler, bu ritüelin kızlarının geleceği ve kendi rahatları için gerekli olduğunu düşünüyorlar.
Bu kızlardan biri olan Nang Chan, "Birçok erkek arkadaşım oldu, sayısını hatırlamıyorum.
Kızlar evlenene kadar bir sürü erkekle beraber olabilir. Kulüben olması iyi bir şeydir çünkü erkeklerle zaman geçirebilirsin."

"HAYIR SENİ İSTEMİYORUM"

"Erkeğin ne kadar iyi veya kötü olduğunu anlamak için fırsatın olur. Erkek kötüyse 'hayır seni istemiyorum' diyebilirsin." diyor.






Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kamboçya Cinsellik Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (54)

Çelişki:

Türkiyede 13 yaşında bir kız evlendirildiğinde yapılan haberleri hatırlayın. ( Çocuk yaşta evliliği savunmuyorum. Yanlış anlaşılmasın. ) Birde bu haberdeki anlatım üslubuna bakın. Sanki çok güzel bir şeymiş gibi ballandıra ballandıra anlatmışlar.

74
1
yanıtYanıtla
İŞTE KANIT:

GERÇEK İSLAM İNSANI İNSAN EDER YOKLUĞU HAYVANDAN BETER EDER.

61
7
yanıtYanıtla
BirTürk:

Allahım beni Müslüman ve Türk yarattığın için sana sonsuz şükürler olsun. . ! Elhamdülillah. . !

59
8
yanıtYanıtla
ali:

SİZİN HABERCİLİK ANLAYIŞINIZI . . . . AİLELER NORMAL KARŞILIYOR SİZDE KARŞILAYIN DEMEYE GETİRİYORSUNUZ BU AHLAKSIZ HABERLERİ NORMALMİŞ GİBİ SUNARAK AHLAKSIZ BİR TOPLUM İNŞA EDİYORSUNUZ

57
6
yanıtYanıtla
Umut:

Tv. Dizileri filmler zaten toplumumuzu cokertmis durumda birde böyle şeyleri haber yapıp bunları normal şeyler gibi ballandirarak sunuyorsunuz millete. Bazı hayvanlar bile tek eşli yaşıyor. Bazı insanlar bunu basaramiyor

57
0
yanıtYanıtla
ms:

Gitmek isteyen ey cahil ey imani bitmis ahlaksiz seninde kizin olacak orada boylemi yapacan

48
8
yanıtYanıtla
NARIN diyarbakir:

Ayyyy bu ne ya iğrenç bir topluluk ALLAH im sen bizleri şaşırtma ya RABBİ

49
6
yanıtYanıtla
Otantik:

İslam işte bunun için var.

47
7
yanıtYanıtla
Mert ören:

kızlara köpek kulübesinde hayvanlığı öğretiyorlar.

48
3
yanıtYanıtla
mahoağa:

tecrübe şart

4
42
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title