Haberler

"Aşk Kaç Beden Giyer?"

Güncelleme:

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin yeni bölümü 18 Mart Pazartesi 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlanıyor.

Dizinin bu bölümünde İpek Tuzcuoğlu ve Seray Sever kamera karşısına geçiyor. Dizinin tekrarı 21 Mart Perşembe günü 22.30'da Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlıyor.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında Mart ayı boyunca, 11 Mart tarihi itibariyle Pazartesi günleri yeni bölümleri ile, Perşembe günleri tekrar bölümleri ile 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın-erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer? "in 18 Mart Pazartesi 22.30'da ekranlara gelen yeni bölümünde İpek Tuzcuoğlu ve Seray Sever konuk oyuncu olarak birlikte kamera karşısına geçiyor. İki eltiyi canlandıran İpek Tuzcuoğlu ve Seray Sever'in çekişmesi, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Bir önceki bölümünde kahve falının belirlediği hayatlar normale döner, Tarık ve Tayyar Seda'yı etkilemek için uğraşır. Umut ise Maya'nın gözünde iyi bir baba görüntüsü çizmek için çabalar. Tarık, Tayyar ve Umut her zamanki gibi işleri ellerine yüzlerine bulaştırır. Bu olanların yanında eltiler de çekişecektir.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İpek Tuzcuoğlu seray sever 21 mart d smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title