Haberler

Aşk "Gönül" ile engel tanımadı -

Konya'da sağlık problemi bulunmayan Mehmet Ergün, yürüme engelli Gönül Karakaya ile törenle evlendi.

Konya'da sağlık problemi bulunmayan Mehmet Ergün, yürüme engelli Gönül Karakaya ile törenle evlendi. Damat, düğün salonuna girerken de çıkarken de gelini kucağında taşıdı.

Mehmet Ergün (24) aynı yaştaki Gönül Karakaya ile beş yıl önce ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Gençlerin arkadaşlığı zamanla aşka dönüştü. İlk başta aileler, durumlarından dolayı anlaşamayacakları gerekçesiyle bu duruma karşı çıksa da gençler evlenmeye karar verdi.

Bir düğün salonunda yapılan törenle Mehmet ve Gönül Ergün çifti, yaşamlarını birleştirdi. Damat, düğün boyunca tekerlekli sandalye kullanmayan gelini, salona girerken de çıkarken de kucağında taşıdı.

- "Birbirimizi ruhen çok sevdik"

Mehmet Ergün, tanışmalarının ardından duygusal olarak çok iyi anlaştıklarını görünce evlenmeye karar verdiğini söyledi. İlk başta evlilikleri, çevrelerince yadırgansa da kararlarından vazgeçmediklerini belirten Ergün, üç yıl nişanlı kaldığı eşiyle evlenmenin mutluluğu içerisinde olduğunu kaydetti.

İlk günden bu yana birbirlerine olan sevgileriyle ön yargıları yıktıklarını vurgulayan Ergün, "Biz birbirimizi bedenen değil, ruhen çok sevdik. Düşüncemiz bu olunca da zorlukları aşacağımıza inandık" dedi.

Mutluluğunu dile getiren Gönül Ergün ise ilişkilerinin yadırgandığını ve "sevgi bir yere kadar" denildiğini ifade etti. Herkesin kendilerini anlaması için sabrettiklerini anlatan Ergün, "Sabrettik ve sonu mutlulukla bitti. Tüm sevdiklerimiz bugün buradaydı" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ergün Karakaya Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title