Haberler

Asitli Cinayetin Sanıklarına 26'şar Yıl

Eskişehir'de 40 yaşındaki Sevil Sağlık'ı yastıkla boğup, kafasına satırla vurarak öldürdükten sonra üzerine asit döktükleri iddiasıyla yargılanan 34 yaşındaki Recep Ün ile 37 yaşındaki Emine Avcı 26'şar yıl 4'er ay 20'şer gün hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir'de 40 yaşındaki Sevil Sağlık'ı yastıkla boğup, kafasına satırla vurarak öldürdükten sonra üzerine asit döktükleri iddiasıyla yargılanan 34 yaşındaki Recep Ün ile 37 yaşındaki Emine Avcı 26'şar yıl 4'er ay 20'şer gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 28 Eylül 2012 tarihinde Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Caddesi'nde bir evde  meydana geldi. Sevil Sağlık, daha önceden eşi İlhan Sağlık ile birlikte olan Emine Avcı'nın evine gitti. Sevil Sağlık Avcı ile sohbet ederken, eve Avcı'nın sevgilisi Recep Ün geldi. Sevil Sağlık iddiaya göre Emine Avcı'ya, 'Sen iki kişiyi de idare ediyorsun. Recep ve eşim İlhan ile birliktesin' diye konuşunca aralarında tartışma ve kavga çıktı. Kavgaya katılan Recep Ün iddiaya göre Sevil Sağlık'ı yastıkla boğdu, ardından da başına satırla vurarak öldürdü. Sağlık'ın altın yüzüğü, cüzdanını ve cep telefonunu alan Recep Ün ile Emine Avcı, çuval içerisine koydukları cesedi otomobille merkeze bağlı Sarısungur Köyü yakınlarındaki boş araziye götürdü. Kendi parmak izlerinin kaybolması için cesedin üzerine asit döken Recep Ün ile Emine Avcı, olayı soruşturan jandarma ekiplerince yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

EMİNE'NİN SUÇU YOK

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu sanıklar Recep Ün ve Emine Avcı ile sanıklardan davacı olan öldürülen Sevil Sağlık'ın eşi İlhan Sağlık katıldı.

Duruşmada, sanık Recep Ün'ün mahkeme heyetine verdiği yazılı savunması okundu. Önceki duruşmalarda suçlamaları kabul etmeyen Ün, yazılı ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini belirterek, "Bu olayı Emine Avcı'nın yapması mümkün değil. Büyük pişmanlık duyuyorum. Ölen Sevil Sağlık ile bir yıllık ilişkim vardı. Olayın böyle olmasını istemezdim. Olayı ben gerçekleştirdim. Emine'nin bir suçu yoktur" dedi.

Diğer sanık Emine Avcı da cinayeti kendisinin işlemediğini söyledi. Avcı şöyle konuştu:

"Olayı ben gerçekleştirmedim. Benim bu ortamda bulunmamın tek nedeni hayat kadını olmamdır. Recep Ün ile İlhan Sağlık'ı bu sebeple tanıdım. Para karşılığında İlhan Sağlık ile beraberliğimiz oldu. Eşi Sevil Sağlık ile de tanıştım ve arkadaşlığımız vardı. Zaman zaman Sevil Sağlık ile anlaşmazlıklarımız oluyordu. Ancak olay nedeniyle üzüntülüyüm. Recep Ün olayı kendisinin yaptığı itiraf etmiştir. Olayda benim bir suçum yoktur. Ne öldürme ne de cesedi taşıma olaylarına karışmadım."

İKİ SANIĞA DA 26'ŞAR YIL

Duruşmaya katılan ölen Sevil Sağlık'ın eşi İlhan Sağlık sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek, en ağır ceza ile cezalandırılmalarını istedi.

Mahkeme heyeti sanık Recep Ün ile Emine Avcı'yı 'adam öldürmek ve gasp' suçlarından 26'şar yıl 4'er ay 20'şer gün hapis cezasına çarptırdı. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title