Haberler

Asırlık Projede Sona Gelindi

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinin en büyük projelerinden biri olan Afet Koordinasyon ve Toplanma Merkezi7nin (PAKOM) geçici kabul işlemlerinin başladığı bildirildi.
İnşaatına Mart 2013 tarihinde başlanan Afet Koordinasyon ve Toplanma Merkezinde,...

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinin en büyük projelerinden biri olan Afet Koordinasyon ve Toplanma Merkezi7nin (PAKOM) geçici kabul işlemlerinin başladığı bildirildi.

İnşaatına Mart 2013 tarihinde başlanan Afet Koordinasyon ve Toplanma Merkezinde, 1 adet 48 m2 Nizamiye Binası, 1 adet 2356 m2 Afet Toplanma Merkezi Binası, 1 adet 662 m2 Afet Koordinasyon Merkezi Binası, 1 adet 77 m2 AŞ evi Binası, 1 adet 78 m2 jeneratör binası olmak üzere toplam 3221 m2 inşaatın tamamlandığı, toplam maliyetinin 1 milyon 282 bin 660 lira olduğu bildirildi.

İller Bankası Kredisi ile yapılan Afet Koordinasyon ve Toplanma Merkezinin geçici kabul işlemleri İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürlüğü ekiplerince başlandı.

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "İlçemizin geleceği için büyük bir yatırım yaptık. Pazarlar Afet Koordinasyon Merkezi(PAKOM)'un inşaatı tamamlandı. Pakom'da, 1 adet 48 m2 Nizamiye Binası, 1 adet 2356 m2 Afet Toplanma Merkezi Binası, 1 adet 662 m2 Afet Koordinasyon Merkezi Binası, 1 adet 77 m2 Aşevi Binası, 1 adet 78 m2 jeneratör binası olmak üzere 3221 m2 kapalı alan sahiptir. Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip olacak bir tesis oldu. Pakom en kısa zamanda çok yönlü olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu proje İller bankası kredisi ile yapılan Türkiye'nin ilk projesidir. Afet Koordinasyon merkezini çok amaçlı olarak kullanacağız" dedi.

Pazarlar'ın en büyük projelerinden birinin tamamlandığını belirten Başkan Torun, "Biz bütün yatırımlarımızı geleceği düşünerek yapıyoruz. Pazarlar Afet Koordinasyon Merkezi (PAKOM) projemiz İlçemizin en büyük projelerinden biridir. Büyük proje yapma rekorumuzu kırmaya devam ediyoruz. İddia ediyoruz ki, Ak Parti döneminde yapılan yatımlar, Pazarlar tarihinde yapılan yatırımları dörde katladı. Bizler halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Büyük Usta Başbakanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alarak çalışıyoruz. Onun başlattığı yoldan devam ediyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler gelecek seçimler için değil, Gelecek nesiller için Belediyecilik yapıyoruz. İlçemiz halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bizler halkımızın hizmetkarı olarak yolumuza devam ediyoruz. Durmak yok, Hizmete Devam" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İller Bankası Eskişehir Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title