Haberler

Aşırım: "16 Yıllık Hizmet Boşluğunu 16 Kat Çalışarak Dolduracağım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Iğdır Milletvekili Adayı Adil Aşırım, Tuzluca ilçesinde Hz. Ali'nin (r.a.) doğum günü vesilesiyle verdiği ihsan yemeğinin ardından ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

CHP Iğdır Milletvekili Adayı Adil Aşırım, Hz. Ali'nin doğum günü vesilesi ile Tuzluca ilçesinde yapılan yemekli toplantının ardından CHP Iğdır İl Başkanı İlhan Zor, CHP Iğdır 2. Sıra Milletvekili Adayı Seyfettin Artantaş ve partililerin katılımıyla seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen yemekli toplantının ardından ilçe merkezinde partililerle toplu halde davul zurna eşliğinde yürüyüşe geçerek seçim irtibat bürosuna gelen CHP Iğdır milletvekili adayları buradaki halk tarafından sevgiyle karşılandı. Kendisini bekleyen kalabalığa hitaben konuşan CHP Iğdır Milletvekili Adayı Adil Aşırım, Recep ayında olduğumuza vurgu yaparak, bu ay duaların kabul edildiğini, bu vesile ile her hemşehrisinin ve çocuklarının sağlık ve başarılı yaşam sürdürmesi dileklerinde bulundu. Bu gün Hz. Ali'nin doğum günü olduğunu ifade eden Aşırım, "Bu gün tüm Müslümanlara kutlu olsun. O, bize ışık olmuştur; Allah onun şefaatinden bizleri mahrum bırakmasın" dedi.

"SERBEST BÖLGE İÇİN IĞDIR EN MÜSAİT BİR YER"

1999 yılında oyları çalınarak 130 oyla seçimi kaybettiğini iddia eden Aşırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Size, hizmette kesintiye uğramış bir kardeşinizim. Bu kardeşiniz bu gün daha azimli ve tecrübeli bir şekilde sizin huzurunuzda. Bu manada 7 Haziran'da oylarınızı kullanırken kim daha tecrübeliyse, kimin size daha iyi hizmet edeceğini görüyorsanız oyunuzu ona verin. Cumhurbaşkanı diyor ki; 'Iğdır ve Batman'da, havaalanını kim akıl edebilirdi" İşte bu kardeşiniz 1995 yılında bu hava alanını akıl etti ve o zaman 29 yaşındaydım. Bizden sonra Iğdır'da bir proje koyamamışlar. Yeni proje Iğdır'ı büyütür. Üniversiteyi ziyaret ettim hocaya sordum Iğdır Üniversitesi nasıl büyür? Bana dedi ki, 'Üniversitenin büyümesi için Iğdır'ın büyümesi lazım' Iğdır büyümemiş, buranın büyümesi için önemi projelere imza atmak lazım. İşte projeyi burada açıklıyorum; 10 bin kişinin istihdam edileceği bir serbest bölge açılması ile olur."

Iğdır'ın Kafkasya'ya açılan bir kapı olduğunu anlatan Aşırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sınırlarımızın ardından 3,5 milyar insan bizden geçinebilir. Serbest bölge için Iğdır en müsait bir yerdir"

"16 YILLIK HİZMET BOŞLUĞUNU 16 KAT ÇALIŞARAK DOLDURACAĞIM"

Siyasetten 16 yıldır uzak olduğunu, halkın oyunu alarak parlamentoya giderek bu aradaki sürede oluşan hizmet boşluğunu 16 kat çalışarak dolduracağını söyleyen Aşırım, "Bu insanlar sizi bölerek, bölünmeyi yöneterek sizi hazır kıta gözüyle bakıyor. Bunlar alışmışlar nasıl olsa biz kimi aday göstersek bize oy verecekleri mantığı ile bakıyorlar. Bunların yatırımla falan haberler yok. Bu bölünmeyi yönetenler size adayı göstermese, ismini yazsa bir bakacaksınız oduna oy vermişsiniz. Yazıktır günahtır, siz hazır kıta değilsiniz. 1999'dan bu yana sadece oy vermişsiniz, hizmet var mı? Yok, yapmayın Allah aşkına, benim milletim yok oluyor" diye konuştu.

Iğdır'da, yıllarca beraber yaşamış insanların arasına duvar çekildiğini anlatan Aşırım, sözlerine şöyle devam etti: "Ben, milletvekilliği dönemimde asla ayrımcılık yapmadım, siyasetten geçinmedim. Adil Aşırım'ın siyasi hataları olabilir diyebilirsiniz ama asla halkın sırtından geçindi diyemezler. Benim bu kızgınlığım, söylemlerim kendimi övmek değil ama 2004 yılından bu yana bu bölünmeyi siyaset olarak kullanan bu partiler, neredeyse odunun üzerine yazı yazsa seçeceksiniz. Bölünmeyi yönetenlere kendinizi yönettirmeyin. Biz Iğdır'da beraber yaşıyoruz ve yaşayacağız. Gelin bana el verin; 95 ve 99 yılları arasında bu kentte ne hizmet ettiysem, o günden bu güne hizmet anlamında 16 yılı kaybettim. Bu aradaki boşluğu 16 kat çalışarak dolduracağım. Tuzluca'nın köylerine ilk içme suyunu, ilk asfalt yolu ben plan bütçedeyken çıkardım. Allah zerre kadar günahı işlesen görüyor, zerre kadar hayır işlesen onu da görüyor. Hayrımın üstüne hayır katarım ki ölümlü dünya sonsuz hayat zenginliğini kazanayım. Ben, bu inançla yola çıktım, geçmişte de bu inançla çalıştım, şimdi de bu inançla yoluma devam ediyorum. Bunun için oyları bunların dediği şekilde vermeyin, oyları sizi bilen ve hizmet edene verin." - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Adil Aşırım İLHAN ZOR Tuzluca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (1)

Iğdırlı ismailMobil-IOS:

Boşluk hiçbir zaman dolmadı 16 deyil 32 kat çalışsanız da Olmaz kardeşim ömrüm Iğdır'da geç di hep aynı vaitler Yenileri Kandıra bilirsiniz ama biz eski ıgdırlıları kandramasın Kardeşim halkın gözü açıldı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title