Haberler

Aşırı Yağış Tarları Vurdu, Yolları Tahrip Etti

Denizli'nin Beyağaç ve Çameli ilçelerinde dün kısa süre etkili olan sağanak yağış sel ve su baskınlarına neden oldu. Sel, ilçe merkezlerinde yolları tahrip ederken, tarım arazilerinde yer yer hasar meydana geldi.

Denizli'nin Beyağaç ve Çameli ilçelerinde etkili olan aşırı yağış sel ve su baskınlarına neden oldu. İki ilçede yaklaşık 20 dakika etkili olan yağış tarlalara zarar verirken, Beyağaç-Kale karayolu bağlantısı sel dolayısıyla kapandı. Beyağaç'ta özellikle Kızılcaağaç ve Kapuz ve Merkez Mahallerinde etkili olan yağışın tütün tarlalarına zarar verdiği belirtildi.

Çameli'de de etkili olan sağanak yağış, tarım arazilerine zarar verdi, ilçe merkezinde sele ve su baskınlarına neden oldu.

Beyağaç'taki aşırı yağış hakkında sosyal medya hesabı üzerinde bir açıklama yapan Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, "Beyağaç'ımızda ani sağanak yağışlar ile oluşan sel baskınları sonucunda, cadde ve sokaklarımızda yer yer tahribatlar meydana getirmiştir. Ekili ve dikili alanlarda kısmen de olsa maddi zararlar oluşmuştur. İlçe Kaymakamımız Necdet Özdemir ile birlikte yapmış olduğumuz tespitler sonucunda, can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz" dedi.

Çameli'deki tarım arazilerinde meydana gelen hasarla ilgili araştırma yaptıklarını belirten Çameli Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer, zararın çok olmadığını, hasar tespit çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beyağaç Denizli Çameli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title