Haberler

Aşırı Sıcaklar Altında Cuma Namazı

Eskişehir’deki birçok camide olduğu gibi, cuma namazı için Reşadiye Camii’nde de yer bulamayan vatandaşlar, öğlen saatlerinde etkisini iyice gösteren sıcak hava ve kavurucu güneşe rağmen ibaretlerini açık alanda yerine getirdiler.

Eskişehir'deki birçok camide olduğu gibi, cuma namazı için Reşadiye Camii'nde de yer bulamayan vatandaşlar, öğlen saatlerinde etkisini iyice gösteren sıcak hava ve kavurucu güneşe rağmen ibaretlerini açık alanda yerine getirdiler.

Eskişehir'de son günlerde yağışlı havanın yerini sıcak havalara bırakması üzerine, özellikle öğlen saatlerinde yaşanan aşırı sıcaklar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Cuma namazı için Reşadiye Camii'ne gelen Eskişehirli vatandaşlar, cami içinde ve gölgelik bölgelerde yer bulamayınca çareyi bahçede güneş altında namaz kılmakta buldu. Ağaç altları ve brandaların altlarının da dolması üzerine, bazı vatandaşalar güneşin ısıttığı taşların üzerinde namaz kıldı. Bahçenin büyük bir bölümünün güneş ışığı alırken, kalabalık yüzünden cemaat kaldırıma kadar taştı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Reşadiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title