Haberler

Aşiret Kavgası Mahalleyi Savaş Alanına Döndürdü

Güncelleme:

Gaziantep'te iki aşiret arasında çıkan silahlı çatışmada biri polis toplam 4 kişi yaralandı. Onlarca boş kovanın bulunduğu mahalle savaş alanına döndü.

Gaziantep'te Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen maddi hasarlı bir kazanın ardından yol verme yüzünden 2 kişi arasında tartışma çıktı. Şahısların olay yerine yakın olan evlerinden yakınlarını çağırmasıyla mahalle adeta savaş alanına döndü.

KAVGADA SİLAHLAR KONUŞTU

Silahların konuştuğu kavga için olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çatışmanın ortasında kalan polis ekipleri olay yerine özel harekat timlerini ve çevik kuvvet ekiplerini çağırdı. Çıkan çatışmada bir polis memuru da yaralandı.



Kavgada yaralanan biri polis toplam 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Eve saklanan bir yaralı ve olaya karışan bir şüpheli ise çıkmamak için polise direndi. Bu sırada olay yerine gelen ekipler geniş güvenlik önlemi aldı.

Özel harekat timleri dışarı çıkmak istemeyen şahısların evine yaptığı operasyonda yaralıyı ve bir şüpheliyi polislere teslim etti. Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, yaralı şahıs ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

SOKAK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Korku dolu dakikaların yaşandığı mahallede 4 sokakta ve boş bir arazide olay yeri inceleme ekipleri tarafından detaylı bir inceleme yapıldı. Polis olay yerinde onlarca boş kovan ve boş arazide bir adet pompalı tüfek buldu. Aşiret mensuplarının isabet alan araçlarında ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili toplam 5 kişi gözaltına alınırken polis olayların büyümemesi için bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.

Öte yandan olayda yaralanan polis memuru Abuzer Ö.'nün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şirinevler Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

korkusuz korkak:

acaba bu asiret kavgalarinin butceye zarari ne kadar zira herkes isi gucu birakiyo kavgaya kosuyo bi suru is kaybi

11
4
yanıtYanıtla
texasli:

burasi texantep, amerika texasin turkiye subesi

2
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title