Haberler

ASİMDER, İkiliğe Karşı 'Kardeşlik' Uyarısında Bulundu

Güncelleme:

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Doğu ve Güneydoğu Temsilcisi İrfan Ermiş, Türkiyeyi bölme girişimlerine müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi.

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, yıllardır Türkiye'nin bölünmek istendiğine dikkat çekerek, bu girişimlere müsaade edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Yüz yıllardır 'K' ile 'T' harflerinin yerlerini değiştirip sinsi planlar hazırlayanların, bu sinsi planlar çerçevesinde İslam ve Türk coğrafyasında kardeşi kardeşe öldürttüğünü belirten ASİMDER Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi İrfan Ermiş, "Arap olanlar-Arap olmayanlar, Türk olanlar-Türk olmayanlar, Şii olanlar-Şii olmayanlar, Sünni olanlar-Sünni olmayanlar ve Kürt olanlar-Kürt olmayanlar. Bunlar yüz yıllardır hazırladıkları planları uyguluyorlar. Ölen biz, öldüren biziz. Kazananlar ise onlar çünkü onlar bu işin ticaretini yapıp bizlerin kanıyla kazanç sağlıyorlar. Neden uyanmıyoruz? Irak petrollerinin Barzani eli ile Türkiye'nin satışa sunduğu gün, hallaç pamuğu gibi IŞİD nereden çıktı? Amerika, Rusya ve Çin devletlerinin bu coğrafyadaki insanların kanı üzerinde ticaret yapmaktan ve kazanç elde etmekten başka bir düşünceleri yoktur. 1914-1920 yıllarında tehcirle gidenler bugün ağlayarak yine bu milletin şefkatine sığınıyor. Dünyadaki tüm terör örgütlerini kuran, kurduran, idare eden ve harekete geçiren hep aynı güçler. Bunlar, kendilerinden olmayanları insan dahi kabul etmezler" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ve bölgede misyonerlik faaliyetlerinin yapıldığına dikkat çeken Ermiş, "Millet olarak uyanık olmamız lazım. Ülkemizi bölmek isteyen bu misyonerler, Van esnafı ve tüccarlarını tek tek ziyaret ederek ellerindeki broşürleri vermişler. Bin yıl değil, üç yüz bin yıldır Kürtler, Türkleri Malazgirt Meydan Muharebesi'nde, Çaldıran Zaferi'nde, Çanakkale ve Kıbrıs Savaşlarında yalnız bırakmamış ve arkadan vurmamıştır. Türk'ün iyisi Kürt'tür. Bunu herkes iyi bilsin. Artık aramızdaki parazitleri iyi tanıyalım" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title