Haberler

Asım Aykan, Gençlerle Tek Tek İlgileniyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Asım Aykan, Trabzon'un tarihi mekanlarını gezdi, gençlerle bir araya geldi.

Günlük programları dışında halk ve esnaf ziyaretlerini de ihmal etmeyen Aykan, "Trabzon'un balkonudur" dediği Ayasofya Camii etrafında gençlerle bir araya gelerek, uzun süre sohbet etti. Ardından Atatürk Köşkü'ne giden Aykan, tarihi mekanda bol bol fotoğraf çektirip, çevre esnafını ziyaret etti.

Aykan, "Trabzon, Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğup büyüdüğü, 3 önemli şehzadeyi de yetiştirmiş, albenisi fazla olan güzide bir şehirdir. Bu kenti iyi işlemek lazım. Biz bunu yapacağız. Daha evvelde söylediğim gibi turizm güzide kentimizin geleceği olacak. Gençlere yönelik tavsiyelerimi yineliyorum. Kalifiye ara elemanlara ihtiyaç duyacağız. Gençlerimiz geleceğin yatırımı olacak turizm sektörü için kendilerini yetiştirmeli. Trabzon insanı güvenilirdir. Sırf bu yüzden yetişmiş elemanlarımızı, farklı illerdeki turizm sektörleri kaptı. Yakın bir tarihte Akçaabat'ta aşçılık kursu açacağız. Bu kursu hem genç kardeşlerimiz, hem de kentimizin geleceği olan turizm için başlatıyoruz. Mutlaka ilgi gösterilmeli" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Aykan Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title