Haberler

Aşıkşenlik Mahallesine Hayvan Göleti

Çıldır Belediyesi tarafından Aşıkşenlik mahallesine yapılacak göletin temeli atıldı.

Çıldır Belediyesi tarafından Aşıkşenlik mahallesine yapılacak göletin temeli atıldı.

Aşıkşenlik Belde Belediyesi kapatıldıktan sonra Çıldır'a mahalle olarak bağlanan Aşıkşenlik'e yatırımlar devam ediyor. Belde belediyesi iken yapılması gerekenlerin mahalle olduktan sonra yapıldığına değinen mahalle sakinleri Çıldır Belediyesinin icraatlarından son derece memnunlar. Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nun gerek Aşıkşenlik, gerekse Çıldır için son derece isabetli bir başkan olduğunu belirten mahalle sakinleri "Belde belediyemiz kapatılıp, mahalle olarak Çıldır'a bağlanırken hepimiz son derece karamsar bakıyorduk. Hemen hemen herkesin ortak kanısı Aşıkşenlik'in kaderine terk edileceği ve Çıldır'dan yeterince hizmet alamayacağı yönündeydi. Ancak Çıldır Belediye Başkanı olarak seçilen Yakup bey, herkesin endişelerinin yersiz olduğunu yapmış olduğu hizmetlerle bizlere göstermiş oldu. Mütevazi kişiliği ile tüm mahalle halkı tarafından sevilen başkanımıza mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz" dediler.

Amacının halkın refahını sağlamak olduğunu belirten başkan Azizoğlu ise " göreve talip olurken amacımız hizmetti. İlçe halkımızda bize güvendi ve bu kutsal görevi bize layık gördü. Biz de onların bize teslim etmiş oldukları emaneti layıkıyla yürüterek, onların ihtiyaçlarını en aza indirmek için çalışıyoruz. Aşıkşenlik mahallemizin hayvanlarının en önemli ihtiyacı olan göletimizin temelini Çüyece mevkisinde atmış olduk. Göletimizi en kısa zamanda tamamlayıp, mahallemize kazandıracağız. Bu sayede hayvanlarımız sağlıklı ve talebi karşılayacak bir gölete sahip olmuş olacaklar. Hizmet düsturu ile bu yola çıktık, bu düsturda da çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Yakup Azizoğlu Aşıkşenlik Çıldır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title