Haberler

Aşık Olduğu Kızı Kaçırdı, 6 Yıl 8 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Güncelleme:

Adana'da aşkına karşılık bulmadığı S.C.'yi kaçırdığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Eyüp Alyakut, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bir cinayet davasıyla ilgili cezaevinde girip çıkan Eyüp Alyakut, arkadaşı Salih Boy ile birlikte 11 Ocak'ta bir süre arkadaşlık yaptığı 16 yaşındaki S.C.'yi okul önünden zorla kaçırdı.

POLİS TAKİP EDİP YAKALADI

Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis, plakası alınan aracın peşine düştü. Eyüp Alyakut aracı terk ettikten sonra önce bir arkadaşının yanına gitti. Polisin geldiğini gören Alyakut, genç kızı başka bir adrese götürmek isterken yakalandı. Genç kız ailesine teslim edildi, Eyüp Alyakut ile Salih Boy tutuklandı.

"8 AYDIR GÖRÜŞÜYORDUK"

Eyüp Alyakut ile Salih Boy hakkında hürriyetten yoksun kılma suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle 14'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Suçlamaları kabul etmeyen Eyüp Alyakut, "Yaklaşık 8 aydır görüşüyorduk. O gün kaçmak için sözleşmiştik. Okul önünde arabaya binme sırasında S.C. bağırmıştı. Ben neden bağırdığını sorduğumda, böyle yapmazsam ailem kızar evlatlıktan reddeder gibi sözler söyledi. Zorla kaçırmış olsaydım. Otobüse, dolmuşa ve taksiye bindiğimizde bunu söylerdi. Görüştüğümüz dönemde kendisini aldattığımı düşündüğünden bana ters davranmaya başlamıştı. Bu suçlamayı da bu nedenle yaptığını düşünüyorum" diye savunma yaptı.

"KAÇIRDIĞINI ANLAMADIM"

Salih Boy olay günü emanet aldığı araçla giderken yolda Eyüp Alyakut ile karşılaştığını, nişanlısı ile buluşacağını söylediğini, genç kızın kaçırılması gibi bir izlenim edinmediğini öne sürdü.

'BENİ SÜREKLİ TEHDİT EDİYORDU'

Sanıklardan şikayetçi olan S.C. ise, "Kendisiyle birkaç aylık bir arkadaşlığımız olmuştu. Bu süre zarfında da beni sürekli tehdit ediyordu. Okula giderken araçla önümde durdu bana silahını gösterdi. Arabaya binmemi istedi. Ben kabul etmeyip bağırınca araçtan çıkan Salih Boy beni itekleyerek araca bindirdi" dedi.

TAHLİYE EDİLDİ

Celse arasında tahliye olan Salih Boy ile Eyüp Alyakut karar duruşmasına çıktı. Son sözü sorulan Alyakut, "Böyle bir olaydan dolayı pişmanım, suçsuzum. Bu saatten sonra tövbe, kimseyi sevmem" dedi. Mahkeme hakimi, Eyüp Alyakut'a iştirak halinde cebir ve şiddet kullanmak suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan 6 yıl 8 ay, olaya karışan arkadaşı sanık Salih Boy'a ise aynı suçtan 5 yıl hapis cezası verdi. Alyakut'un hapiste yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Asliye Ceza Mahkemesi Eyüp 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500

Yorumlar (3)

ERDAL:

BU ADANALILARIN KADIN ERKEK HEPSINI TIKIP BIDAHA SALMIICAN

10
2
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bilmem nesine hakim olamayan kiz kaciriyor. Artik tecavüzcüsü ile evlendirme dönemler gecti. Kendinize mukayet olun.

5
0
yanıtYanıtla
polisler gorevlerinin hakkini vermisler:

Ayni sekilde olan olayda polisler bir packet sigaraya arama zahmetinde bulunmadi bunu bizzat suclu ovunerek anlatmis,

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title