Haberler

Asfim Yıl Sonu Etkinlikleri Başkan Türel'in Katılımıyla Gerçekleştirildi

Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) dönem sonu etkinlikleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) dönem sonu etkinlikleri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, etkinlikte yaptığı konuşmada ASFİM'lerin spora verdikleri değerin bir diğer göstergesi olduğunu söyledi. Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ASFİM kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"GALATASARAY, FENERBAHÇE VE TRABZONU FARKLI MAĞLUP EDEREK UĞURLADIK"

Programa katılan ve bir konuşma gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye olarak hizmette sınır tanımadıklarını söyledi. Başkan Türel, "Antalya'da iki sene önce stadyum yokluğundan şikayet ediyorduk. Şimdiyse, tarımın, turizmin, kültürün başkentinden sonra sporun da başkenti olmak üzere büyük adımlar atıyoruz. Futbol Federasyonu ile birlikte Futbol Milli Takımımıza Antalya'da bir kamp tesisi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Antalyapsor Stadı'nı açtık. Yaşadığımız süreci yazsam roman olur, film senaryosu olur. Zaten tüm Antalya yaşananların en önemli şahidi. Şükürler olsun stadımıza kavuştuk ve Galatasaray ve Fenerbahçe'yi 4 golle, Trabzon spor'u da 7 golle mağlup ederek uğurladık" dedi.

"İNŞALLAH ANTALYA'DA İSTANBUL VE ANKARA GİBİ 2 TAKIMLA SÜPER LİG'DE TEMSİL EDİLECEK"

Antalya spor'a Avrupa'nın en iyi kamp tesislerinden birini kazandırdıklarını ifade eden Başkan Menderes Türel, tesislerin açılışını da 7 Temmuz 2016 tarihinde yapacaklarını belirtti. Başkan Menderes Türel, "Alanyasporumuz için de kamp tesisi çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Alanyasporumuza play-offlarda başarılar diliyorum. Tıpkı geçen yıl Antalya spor'da olduğu gibi Alanya spor'un da play-offların şampiyonu olacağına inancımız tam. İnşallah, Antalya Süper Lig'de 2 takımla temsil edilen İstanbul ve Ankara'nın ardından üçüncü şehir olacaktır" diye konuştu.

"GENÇ SPORCULAR YETİŞTİRMEK İÇİN PROJELER HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Yeni tesislerin yanı sıra geleceğin milli sporcularını keşfedecek ve yetiştirecek projeleri de hayata geçirdiklerini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Okullar Ligi projemiz bu projelerden birisi olarak Türkiye'ye örnek oldu. Basketbol, Futbol, Hentbol ve Voleybol'da okullar ligi geleceğin yıldız sporcularının yetiştiği alt yapı oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim projeyi görür görmez, çok beğendiğini ifade ederek, İstanbul'dan başlayarak tüm Türkiye'ye yayılması için çalışacağını söyledi. Şu an sevgili dostum Fatih Terim'in girişimleri ile birçok ilde okullar ligi düzenleniyor. Okullar Ligi, Antalya'mızı Milli forma altında temsil edecek sporcularının yetiştiği bir sporcu fabrikası olacak. Spor koordinatörü arkadaşlarımız her alanda her branşta hem gençlerimizi spora teşvik etmek hem de yeteneklerini keşfederek sporumuza kazandırmak için çalışıyorlar. Basketbol okulumuz bunlardan birisi. ASAT güreş takımımızın genç yetenekleri artık ülkemizi milli forma altında temsil ediyor. Başarıdan başarıya koşuyor."

"ASFİM'LER SPORA VERDİĞİMİZ ÖNEMİN BİR DİĞER GÖSTERGESİ"

ASFİM'lerin spora verdikleri önemin bir diğer göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Türel, "Antalya'da yaşayan herkesin, kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla spor yapmasını istiyor, bunu teşvik ediyoruz. ASFİM'ler işte bu düşüncenin ürünüdür. Belediye olarak, halkımızın düzenli spor yapmasına imkan tanımak amacıyla ASFİM'leri geliştirdik. 2015 yılının ilk çeyreğinde spor merkezlerimizi kurumsal hale getirdik ve kapasitelerini artırdık. Spor merkezlerimizin sayısını 9'a çıkardık. Böylece daha fazla vatandaşımıza ulaşma ve hizmet etmeye çalıştık, çalışıyoruz. ASFİM merkezlerimiz, Step, Aeoribik, Pilates, Yoga, Zumba ve Temel Jimnastik branşlarında modern ve tam donanımlı uzman eğitim kadrosuyla hizmet veriyor. Burada vatandaşlarımıza diyetisyen desteği de sağlıyoruz. Sağlıksız ve düzensiz beslenen, bu sebeple kilo artışı yaşayan kişiler, ücretsiz sağlanan diyetisyen hizmeti ile hem spor yapıyor, hem de sağlıklı beslenerek fazla kilolarından kurtuluyor" diye konuştu.

"ASFİM'LERDE 2016'DA 3 BİN 500'Ü AŞKIN KİŞİYE HİZMET"

ASFİM'lerde 2016 yılında 3 bin 500'ü aşkın üyeye hizmet verdiklerini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Başkan Türel, "2015 yılında 11 bin 619 vatandaşımız, diyetisyen eşliğinde, daha nitelikli bir yaşam için ASFİM'lerimizi tercih etti ve düzenli spor yaparak, sağlıklı bir yaşamın kapılarını araladı. 2016 yılında şu ana kadar 3 bin 500'ü aşkın üyeye hizmet verdik. Spor merkezlerimize gösterdiğiniz ilgiye bir kez daha teşekkür ediyorum. Kursların farklı gün ve saat gruplarından oluşması da katılımcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Merkezlerimiz Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri erkek sporcular için faaliyet gösteriyor. Diğer günlerde kadınlarımıza hizmet veriyoruz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, konuşmasının ardından başarılı olan özel rehabilitasyon öğrencilerine madalya taktı. Öğrenciler de Başkan Menderes Türel'e çiçek takdim ederken, ASFİM üyeleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e çiçek takdim etti. Etkinlikler daha sonra Ismail Baha Sürelsan Konservatuarı tarafından verilen konserle devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Fenerbahçe İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title