Haberler

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Güncelleme:

Karasu Belediyesi ile asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Karasu'da yoğun bir şekilde yapılan altyapı ve asfaltlama çalışmaları düzenli bir şekilde devam ediyor. Tahrip olan yollarda çalışmalara devam eden Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Karasu'da asfalt konusunda önemli mesafe kat edildi. Altyapıları yenilenen sokak ve caddelerde yapılan asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Karasu Belediyesi ekipleri zaman, zaman ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yama işlemi de gerçekleştiriyor.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu yaptığı açıklamada; Havaların elverişli gittiği süre zarfından asfalt ve yama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Asfalt yapacağımız yerde ekiplerimiz önce zemin sıkıştırması yapıyor ardından asfalt döküm işlemi yapılıyor. Ekiplerimiz Kuzuluk Mahallesinde asfalt çalışması yaptı. Mahallelerimizde ve ana arterlerde yama ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karasu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title