Haberler

    Aseton

    Kurulduğundan beri canlı performanslarıyla son derece başarılı bir tablo çizen Aseton, 19 Şubat'ta Mask Live Music Club sahnesinde.

    Kurulduğundan beri canlı performanslarıyla son derece başarılı bir tablo çizen Aseton, 19 Şubat'ta Mask Live Music Club sahnesinde...

    2005 yılında Pelin ve Melis tarafından kurulan Aseton grubu, kısa sürede büyük mesafeler katederek sahnelere merhaba demiştir.

    Aseton bestelerinde duygu çelişkileri, iniş çıkışlar, ifade özgürlüğü ve sınırsız yaratıcılık bulmak mümkün. Melodileri akılda kalıcı olmakla birlikte 90'lar grunge akımını anımsatıyor. Şarkı sözlerinde ise zaman zaman karamsarlık romantizim aşk bunalımları ve bilinç altının serbest akışına rastlanıyor.

    2008 yılında MTV TTNET En İyi Müzik ve Video Klip Yarışması'nda "Sen'"adlı besteleriyle birinci olan grup aynı sene bir Altıoklar prodüksiyonu olan "Kız Takımı" televizyon dizisinde "Dibini Gör" bestesi ve performansıyla yer almıştır. Ayrıca Fox Tv'de bir dönem canlı yayınlanan Osman Tan Erkır Tv adlı programda düzenli olarak canlı sahne almıştır.

    Kurulduğundan beri canlı performanslarıyla son derece başarılı bir tablo çizen Aseton, kendi bestelerinin yanı sıra Türkçe ve yabancı pop ve rock parçalarını da kendilerine has tarzlarıyla yorumluyor.

    Aseton, 2011'de "Ben Böyle Albümün…" isimli ilk albümünü Müzikotek etiketiyle yayımladı.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title