Haberler

Asena'yı İsteyen 102'lik Dede, Muradına Erdi

Güncelleme:

Doğum gününde Asena'yı görmek isteyen İkinci Dünya Savaşı'nda Naziler'in elinden kurtulan Dağıstanlı 102 yaşındaki Sefer Aymergen'in hayali gerçek oldu.

Tuzla'daki KASEV Huzurevi'ni ziyaret eden ünlü oryantal, İkinci Dünya Savaşı'nda Naziler'in elinden kurtulan Dağıstanlı 102 yaşındaki Sefer Aymergen'in doğum gününde göbek attı.

ASENA'YI GÖRÜNCE DUYGULANDI

Asena, kendisini görmek Sefer Aymergen'i kaldığı huzurevinde ziyaret edip, merkezde kalan yaşlılarla bir araya geldi. KASEV (Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vakfı)'nın en yaşlı sakini 102 yaşındaki Sefer Aymergen doğum günü için kendisini ziyaret eden gelen ünlü oryantali karşısında görünce duygulandı.


KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler'in organize ettiği etkinlikte Asena, ziyaret ettiği Aymergen'in elini öperek, onunla objektiflere poz verdi.


"NAZİLERİN ELİNDEN KURTULDUĞUMDA..."

Ünlü oryantalin sürpriziyle büyük mutluluk yaşadığını anlatan Aymergen "Hayatımda Naziler'in elinden kurtulduğumda büyük heyecan ve sevinç duymuştum. Şimdi de Asena Hanım'ın buraya gelmesiyle mutluluk yaşadım" diye konuştu.


DOĞUM GÜNÜNDE ASENA'YI İSTEDİ

102 yaşındaki Sefer Aymergen'in, doğum gününde Asena'yı görmek istediğini ve ona sürpriz yaptıklarını anlatan KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler "Dağıstanlı Sefer amcamız 1914 doğumlu. Bu gün de 102 yaşını kutlayacağız. Ona biz baba diyoruz. Ben burada kalanların en küçüğüyüm, yaşım 78. Sefer baba İkinci Dünya Savaşı'nda Sovyet ordusunda Almanlar'a karşı harbe katılmış. O zamanlar 20 yaşlarında Rus ordusunda makine mühendisi üsteğmenmiş. Orada Gestapolar'ın elinde esir düşmüş. 'Ne istersin?' diye sorduk. 'Asena'yı görmek isterim' dedi. Bizde 'Peki 'dedik" şeklinde konuştu. (Kaynak: Sözcü)






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kamil Çetin Kadıköy Tuzla Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

güngör:

asenanın da yaşı hemen hemen dede kadar var

24
5
yanıtYanıtla
DUA:

Gonul olmuyor iste. Yaslansan da gozun coplukte oluyor horoz gibi. Dedeyi cok iyi anliyorum. Allah bizleri samsiz birakmasin. Amin deyin len. . . . . .

11
12
yanıtYanıtla
erci:

enteresan yorumlar görüyorum ama sonucta hepsi ayni kapiya cikiyor, yok öbür tarafi düsün, yok cehennemi düsün, yok efendim yasina basina yakismadi, yahu size neeeeeeeeeeee sokakta her halti yiyorsunuz, bunuda normal diye görüyorsunuz ve her haltida yerken müslümanligi düsünmüyorsunuzda burdami baskasi yapinca müslümanliginiz tutuyor? birakin bu GÜYA müslümanligi.

16
1
yanıtYanıtla
ece:

Asena dans yapacak yasi coktan gecti. .

9
6
yanıtYanıtla
gece:

duyan da 65 yaşında sanacak ne var asenanın yaşında sayın ergen

yanıt4
yanıt1
ALTINA HÜCUM KALİFORNİYA:

KEŞKE NAZİLER SENİ TOPLASAYDI

8
4
yanıtYanıtla
gagas:

Lan 2. dunya savasında ülke nazılerle mı savastı elinden kurtulmuşn alzahımer bunak. . .

11
1
yanıtYanıtla
İZMİRLİ:

İNSANOĞLUNUN BİR GÖZÜ TOPRAĞA DA BAKIYOR OLSA GÖNLÜ HEP TAZEDEN YANA OLUYOR. . . . . TAZE HAYATTIR, YAZE CANDIR. . . . DEDEM HAKLI.

7
4
yanıtYanıtla
GERÇEK BEŞİKTAŞLIIII:

Asenanın omuzundaki illümünati sembolünü bir tek ben mi fark ettim . Asenada maşa olmuş arkadas. DOĞRU YOLDASIN ASENA CEHENNEME BİR ODUN DAHA. Bunların mezhep şeytana tapıyor

6
4
yanıtYanıtla
SEFER HAZIRLIĞI ÖNEMLİ))):

Aslan dedem benim her seferde böyle güzel haberler görebilsek Sefer dedemiz yaşayan tarih abidesi Allah sağlık versin.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title